Akik nem igény szerint szoptatnak, azok az anyukák hány óránként szoptatjak 3 hónapos babájuk?
Lányom magától döntött úgy, hogy 3 óránként evett.
Utána ez szépen be is állt, én is és ő is ehhez alkalmazkodtunk. Olyan két hónapos korától ez volt, kb. 4-5 hónapos koráig. Utána volt egy időszak, hogy 4 óránként evett, majd mikor megkezdtük a hozzátáplálást megint 3 óránként evett.
Én hagynám, ahogy ő kéri. 3 hónap körül amúgy is van egy fejlődési ugrás, így most biztos több energiára van szüksége, ezért is kér 2 óránként enni.
Meg lehet próbálni lassan kitolni az etetések idejét (pl. először csak 5-10 perccel eltolni), de ha üvölt mert éhes, akkor azért nem szabad hagyni szenvedni szegényt.
Unokaöcsém nagyon sokáig evett 2 óránként, egy igazi kis cicifüggő, nagy étvágyú baba volt. De aztán lassan beállt nála is, hogy ritkábban kérjen enni, csak hát valamelyik babának ehhez több idő kell.
nálunk is így van. általában 2 óránként kér, déellőtt van, hogy csak 3-3,5 óránként.
én így adok is neki, de azért várom, hogy ritkítsa, főleg éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!