Én is szerettem.Annak ellenére hogy egy szoptatás kb.egy órát tartott,volt amikor többet is,hogy az elején ugy fajt majd meghaltam,mindenféle kompromisszumokat kötöttem magammal,amikor még nem szuletett meg,hogy majd ha a gyerek 3 hónapos lesz abbahagyom.Aztán amikor 8 hónaposan leválasztotta magát még sirtam is.
2010. aug. 28. 14:29
2/15 anonim válasza:
Szintén. Imádom, ahogy hozzám bújik, néz a drága szemeivel, néha fogja a felsőmet, vagy a melltartómat. Közben szuszál, kortyol, belőlem táplálkozik.... csodálatos dolog.
4 éves csajszi, 2 éves kissrác, 5 hetes kiscsaj anyukájuk
2010. aug. 28. 14:30
3/15 anonim válasza:
A másodikat az első 2 hónapban nem,mert baromi fáradt voltam, és óránként kellett magamra tenni,a háztartást is egyedül vezettem,meg a naggyal is törődni kellett-nem igazán tudtam kiélvezni a dolgot
Egyébként igen. Most a kicsi 13 hónapos,és este még mindig rajtam csüng:)
2010. aug. 28. 14:33
4/15 anonim válasza:
Őszinte leszek,én nem szerettem. Én is úgy indultam neki hogy minél tovább szeretnék szoptatni,de mindég nagy kínszenvedés volt. A babám állandóan sírt feszült a cicin, állandóan rajta lógott,de mégsem volt neki elég a tejem. Így is 3hónapig szoptattam,de mióta tápszert kap sokkal nyugodtabb.
2010. aug. 28. 14:44
5/15 anonim válasza:
Az elsőnél őszintén: nem...nagyon fájt, rengeteget küzdöttünk (pedig jól volt mellre téve több szakember is megnézte) alig akart beindulni a tej, én visszafelé számoltam a hónapokat...Mindezek ellenére 6 hóig csak anyatejes volt a fiam...1 éves koráig szopizott.
Most a lányom 11 hónapos 7 hós koráig csak cicizett, nem is ivott mást addig.
Most sem imádok szoptatni de legalább nem áll görcsbe a gyomrom mikor jön az etetés idő:) úgyhogy mostmár nincs vele gondom, de azért szeretni nem szeretem ez nem jó kifejezés...
Nem vagyunk egyformák:)
2010. aug. 28. 16:27
6/15 anonim válasza:
Nagyon jó érzés mikor odabújik és tágra nyitja a kis őzike szemeit és szuszog,simogatja a mellemet,gyűri a polómat stb,de már 18 hónapos a drágám és őszintén szólva már kicsit nyűg és már harapdál is 12 fogacskájával.Nem tudom mikor hagyja abba,mert nagyon cicifüggő.Hagyom,majd csak magától elválasztódik,illetve reménykedem,hogy kb 2 évesen eljön ez az idő:)Akkor már megyünk bölcsibe,talán az is közre fog majd játszani ebben.Majd meglátjuk.
2010. aug. 28. 16:47
7/15 anonim válasza:
IMÁDTAM/IMÁDOM:)))A legkisebb 8 hónapos,kizárólag anyatejes:)
2010. aug. 28. 17:19
8/15 anonim válasza:
én nem szerettem,azt hittem nem is fogom aztán rájöttem hogy csak az első 2 hét volt nehéz kevés tej,aluszékonyság a babánál,nem akart enni örültem ha 20 miliket is megeszik..most 5 hetes a babám már egészen másképp gondolkozom,jól megy neki a szopi tejem is van stb...már tényleg egy meghitt szertartás pedig az elején el sem tudtam képzelni milyen lehet az.mostmár csak reménykedem hogy minnél tovább tudom majd szoptatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!