Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet pótolni a cicit?(Bő...

Hogy lehet pótolni a cicit?(Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Baba 9hónapos, anyatejes. A hozzátáplálás lassan haladt, épphogy egy étkezés van kiváltva. Anya CT kontraszt anyag miatt nem szoptathat. Sajnos, a baba nem fogadja el a tápszer, vizet se. Torkaszakadtából üvölt leizzadásig. Próbálta anya is, apa is, üvegből és svéd itatópohárból, de semmi. Félünk, hogy nem sikerül folyadékot bejuttatni, ki fog száradni. Járt már így valaki? Minden bevált trükköt, tippet szívesen fogadunk, hátha van valami, amit még nem próbáltunk.

Köszönöm, ha kapok ötletet.

2021. jún. 11. 20:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nurofenes fecskendő? Próbáltad olyan pozícióban etetni üvegből, mintha szopizna?
2021. jún. 11. 21:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Fecskendö

Kanál

Kis csővel mellhez ragasztva( szoptanit a neve)

Nekem sem fogadta el csak kanàllal amúgy.. de úgy sem sokat

Meddig nem szoptathat?

2021. jún. 11. 21:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az anyuka. A fecskendőt én is ajánlottam neki, nem tudom, azóta próbálta-e már. Szoptatási pózban próbálta üvegből, az a kísérlet sajnos kudarcba fulladt😟
2021. jún. 11. 21:14
 4/16 A kérdező kommentje:
3 napot mondtak. Addig nem maradhat így, muszáj megoldani valahogy.
2021. jún. 11. 21:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán éhes szomjas lesz, akkor el fogja fogadni

Nagyobb kérdés, hogy utána a cicit el fogja-e.

Anyatejet nem fejt előre?

2.

2021. jún. 11. 21:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem számított rá, ma derült ki. Régebben volt, hogy lefejt tejet kapott, de fagyasztottat akkor se fogadta el tőle, csak frissen.
2021. jún. 11. 21:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Lèdùs gyümölcsöt lenne èrdemes megpròbàlni.
2021. jún. 11. 21:33
 8/16 A kérdező kommentje:

Még csak pép formájában kapott gyümiket tízóraira, de nem nagyon lelkesedett érte. Biztosan be fogjuk vetni, de tartok tőle, hogy olyan mennyiségben nem fog menni, amennyire kéne. Mindenesetre az is több, mint a semmi.

Köszönöm az eddigi válaszokat🙂Jöhetnek még ötletek, ha van valakinek.

2021. jún. 11. 21:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kell leállítani a szoptatást, de még időlegesen sem szükséges felfüggeszteni az anya kontrasztanyagos CT- vagy MRI vizsgálata esetén"

[link]

[link]

2021. jún. 11. 21:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt is. Olvastunk mi is ilyen orvosi véleményeket, de eléggé megosztó. Ebből lett is egy kis családi perpatvar, mert anyuka inkább az orvosára hallgatna, aki beadta. Ő mondjuk 3 napot mondott, lehet, hogy az meg már nagyon a másik véglet. Mindenesetre iszik sokat, és legalább a 24 órát jó lenne betartani, biztos, ami biztos alapon.
2021. jún. 11. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!