Szerintetek miert szoptat egyre kevesebb anyuka mostansag? Es ha szoptat is, max 6 honapig.
És szerinted egy 2 éves gyerekkel a hátán ment dédnagyanyám kukoricát címerezni?
Hát nagyon nem!
Neked üldözési mániád van. Senki nem írta h hogy szoktasd le stb...
Régen mást mondott a WHO, most is mást mond (5 évvel ezelőtt nem ezek voltak az ajánlások) és valószínűleg 20-50 év múlva is mást fog.
Igazából pont letojom h Te hány éves koráig szoptatod a gyerekedet.
Kb 10 hónapos korukig szoptattam a lányaimat.
Előttem már leírták miért. Egy ekkora gyerek már mindent megért, egy teljesen értelmes emberi lény, nem tudattalan kisbaba.
Máig is emlékszem, ahogy nézett rám 10 hónaposan a nagyobbik, kérdő tekintettel, hogy ezt miért csináljuk. Utáltam, megerőszakolva éreztem magam, mintha egy óvodást szoptatnék. Akkor megbeszéltük, hogy ezt inkább hagyjuk mostmár. És elhagytuk. Szó nélkül fogadta mindkettő, nem volt már rá szükségük.
Másfél évesen az egyik bővített mondatokban, helyesen ragozva beszélt. A másik cumival a szájában 30 darabos kirakókat rakott...
Ennyi erővel akkor egy óvodást is tök oké szoptatni, pedig arra mindenki köpköd.
18-as válaszolóval értek egyet.
Ha az én környezetemben néznék szét, akkor azt mondom, hogy sokáig szoptatnak az anyukák.
Egyik ismerősöm azért szoptatott sokáig (tolta ki a hozzátáplálást), mert neki úgy volt kényelmes.
Volt, aki azért választotta le a majd 2 évesét, mert nem jött a tesó.
Van olyan is, aki annyira elutasít minden "gyógyszert,kiegészítőt,készítményt" és csak a szoptatás volt neki, pedig kettőnél is kellett volna....de "kiszenvedték", a gyerekek már jól vannak.
Nekem mindegy, ki meddig,miért/nem szoptat vagy mosizik vagy bármilyen "vitaindító" témában mit csinál....csak azt nem értem, hogy ezt miért kell firtatni és miért kell lelkiismeret furdalást okozni a másik anyukának.
Mert ebben az undorító liberális világban a természet rendjét akarjuk megfordítani mindnféle tápszerekkel, egyszerűen az anyának ez a fő feladata; a baba táplálása; megnézed minden állat szoptat és sokáig, nem véletlen
El vannak kényeztetve és hülyítve a mai fiatlok, ha ma lenne sorkatonaság belehalnának, bezzeg minden féle szivárvány könyvet olvasni azt tudnak...
"Mert ebben az undorító liberális világban a természet rendjét akarjuk megfordítani mindnféle tápszerekkel, egyszerűen az anyának ez a fő feladata; a baba táplálása; megnézed minden állat szoptat és sokáig, nem véletlen
El vannak kényeztetve és hülyítve a mai fiatlok, ha ma lenne sorkatonaság belehalnának, bezzeg minden féle szivárvány könyvet olvasni azt tudnak..."
Atyaég szerintem az illető valami kamasz kissrác aki épp turbomagyar korszakát éli és amikor meglátta van szoptatás kategória valami szexuális dologra gondolt; most pedig a csalódottság beszél belőle. :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!