Másnak is tönrkementek a mellbimbói szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 16:14
11/11 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekemnél berepedezett és vérzett eleinte, de nem hagytam emiatt abba a szoptatást, fejést, hanem minden szoptatás után megmostam szappannal, vastagon bekentem bimbóvédő krémmel és olyan pólót vettemföl, amit kivágtam a bimbónál. A gyógyulást segítette az, hogy szabad levegőn volt a bimbóm. Muris volt, de hatékony. (Természetesen szoptatás előtt is megmostam.) Ez egyébként rendszert is vitt a szoptatásba, szertartássá vált, a bimbóm 1-2 hónap alatt megedződött, örömforrássá vált a szoptatás. Felnőttek a gyerekeim, de a mai napig emlékszem a kellemes érzésre, amikor a kis izzadt ujjacskáikkal kapadoztak, “rákaptak” és éreztem, ahogy az én testemből nőnek erősödnek, okosodnak, szépülnek. Kb 1 évig szoptak, emiatt elkerülték őket a betegségek, pedig mindkettő kruppos volt, hajlamos az asztmára... Ja és császárral szültem mindkettőt, a hasamon két vékony csík látszik, a mellem pedig szebb, mint sok huszonévesnek. Igen a bimbóm kiáll, de ezzel semmi baj nincs!☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!