Szerintetek lesz tejem?
Pici a cicim nagyon, alig nőtt eddig. 6 hónapos terhes vagyok.
Érdekelne, h volt e teje annak, akinek csak a bimbója fájdogált néha , maga a mell része nem?
Kicsi melleim vannak nekem is. Az első terhességemnél semmi változást, érzékenységet, fájdalmat sem mutattak a melleim. Annyi tejem volt, hogy 3 gyereket is elláthattam volna.
A második terhességemnél a 3. trimeszterben kicsit megnőttek és néha feszültek, a mellbimbók érzékenyek lettek. Újra annyi tejem volt, hogy fürödtünk benne.
Szerintem ez alkati kérdés és mellbőségtől független.
A kórházban a melettem fekvő cigányasszonynak szúnyogcsípés méretű melle volt és ömlött a teje. Nekem hatalmas csárdáim vannak, még előtejet se tudtam produkálni, 100% tápszeres a babám.
Ebből ugye le lehet szűrni, hogy nem a méret a lényeg :)
Óriási melleim vannak, nőttek is sokat, előtej volt, utána rendes is, de mivel a kicsi nem evett rendesen, kevés lett végül. Most két hónapos, kezd elapadni sajnos.
Nem függ mellmérettől, már csak azért sem mert a szoptatás ideje alatt rengeteg tej termelődik, tehát nem kell tartalékolnia a mirigyállománynak.
Nekem alapból kicsi melleim voltak. A terhesség alatt óriásit nőttek és rengeteg előtejem volt.Családban mondták, hogy biztos sok tejem lesz mert már hogy be van durranva a cicim..
Megszültem és utánna alig volt tejem...nem is igazán tudtam sokáig szoptatni. Viszont eleinte a karamalz alkoholmentes sörtől eléggé megindult. Azt ajánlották még a kórházban is.
Nekem pici cicijeim vannak, es most 10honapos a babam, kb egy honapja kezdett elapadni a tejem, elotte rengeteg volt. Most is meg van azert, de joval kevesebb mint eddig.
4-es nem akarok okoskodni, de nem probaltad meg fejni? Marmint ha alapbol sok tejed van, en nem hagynam elapadni csak mert a baba nem eszik eleget, hisz neki meg jo lenne nagyon a tejci.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!