Szerinteted korrepetálhatja a gyeremeket az iskolai angoltanár?
Nálunk mindig a saját tanárhoz lehet menni.
Sosem készített fel specifikusan pl a dolgozatra vagy ilyesmi.
Amit az órán vettünk, azt vettük át újra, majd plusz szavakat tanultunk, plusz történeteket olvastunk ( nemzetiségi iskolában tanultam)
Szerintem erősen etikátlan, ha az a tanár korrepetálja, aki órán tanítja. Nem ti, hanem ő lenne etikátlan, ha elfogadná a megkeresést. Ui. így abban lenne érdekelt, hogy rosszul tanítson, és minél többen szoruljanak a korrepetálására. A kifizetett pénz meg gyakorlatilag korrupció lenne: a szülő fizet, a gyereke pedig megkapja a kívánt jegyet év végén.
Azért viszont meg lehet keresni, hogy tudna-e valakit ajánlani.
hát ismerek olyan tanárt, akinél csak az lehet ötös év végén, aki az ő korrepetálására jár, a többi akkor is max. négyest kap, ha ugyanannyira vagy jobban tud...
ne kérdezd meg, ne adj alapot (jobb esetben) indokolatlan pletykáknak, keress olyan tanárt akihez nincs így köze.
Hàt ez mennyire inkorrekt, amiket írtok
Hihetetlen számomra...nyilván a saját tanárom ismeretében
Bàr ennél durvábbakat is hallottunk már.
2.
Tanár vagyok, a mi iskolánkban sem szabad ilyet. Sőt, ha nem te tanítod, hanem egy kolléga, akkor sem szoktuk vállalni.
Csodálkozom, hogy van olyan iskola, ahol lehet.
Iskolában dolgozom, de nálunk ez tilos, benne van az etikai kódexben. Ettől függetlenül is azt gondolom, hogy ez egy rendkívül rossz ötlet.
Ha a tanár becstelen, akkor az lesz amit fentebb írtak, tulajdonképpen pénzért fog jobb jegyet adni.
Ha a tanár becsületes, de a gyerek ettől függetlenül nem tanul vagy rossz képességű akkor nagy valószínűséggel a szülő fog kiakadni, hogy hiába fizet, alig van változás.
Ha működik a dolog akkor is könnyen megvádolhatják a tanárt, hogy pénzért adta a jobb jegyet.
Soha nem mennék bele ilyenbe, túl sok a buktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!