Holnap lenne a nemvárt mensi napom. fel vagyok puffadva és fehér szagtalan folyás jelentkezett kB 4 napja tart. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 21:36
1/9 anonim válasza:
Tipikus premenstruációs tünetek.
3/9 anonim válasza:
Nekem mielőtt megjön kb mindif ilyen tünetem van.
5/9 A kérdező kommentje:
8 napja van ma hogy késik.. Néha jobb oldalt szurdogal. Meg mindig tart a szagtalan krémes váladék 29.iken megy dokihoz reggel. Kicsit izgulok tesztelni nem merek mert folyton csalódok 3 nappal ezelőtt teszteltem negatívat és nem hiszem hogy terhesség lenne azt már kimutatta volna
2020. szept. 9. 09:36
6/9 A kérdező kommentje:
Többet nem merek tesztelni
2020. szept. 9. 09:36
8/9 A kérdező kommentje:
Hát egy haromkamras petefészek ciszta... Kiderult hogy PCO Mehem van és savo távozik a mellembol szóval kaptam bronchocriptin nevű gyógyszert amiből napi 2 kell szednem ez jó a prolaktin szintemre és a cisztara egészen addig kell szedjem amíg teherbe nem esek a doktornő azt mondta nem olyan vrszesek a hormonjaim szóval adjunk 2 hónapot babának e hónapba 7 napja késik krémes folyásom van és néha lent mehemnel szurkal. Nem tudom mi lehet
2020. okt. 25. 01:18
9/9 anonim válasza:
Lehet a gyógyszertől késik, de hátha baba 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!