Baj ha szoptatáskor nem néz a szemembe a babám?
Figyelt kérdés
Van, hogy hátam mögötti párnát nézi közben amin geometrikus forma van szóval az magára vonja a figyelmét. Vagy van hogy közben engem néz, a dekoltázsomat közben a pólómat is markolássza. Magamra is tudom vonni a tekintetét, olyankor elmosolyodik és le is jön a mellről az arcát pedig belém fúrja, mintha incselkedne. Az is lehet hogy nem is tudna rendesen enni ha egymásra néznénk mert akkor mindig elmosolyodik és megáll, lejön róla.2020. okt. 3. 13:09
1/5 anonim válasza:
Miért kell ilyen dolgokon idegesíteni magad? Nem, nem baj.
2/5 anonim válasza:
Nem baj. Akkor lenne baj, ha 8-10 hónaposan nem venné fel a szemkontaktust, meg egyebek.
A legtöbb baba ilyenkor nem veled törődik, hanem magával. :) Belefeledkezik a szopizásba, sokszor még csukva is a szeme, úgy is, ha nem alszik. Azért bambul, mert befelé figyel, önmagára.
3/5 anonim válasza:
Miért kéne evés közben veled szemeznie?
4/5 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Miért kellene téged néznie? 😃
5/5 anonim válasza:
Ez nem az intimpercek a férjeddel, amikor mélyen a másik szemébe kell nézni szopizás közben :D
A legtöbb baba ilyenkor kajál és dolgozik. Az enyém gyakorlatilag azonnal transzba esik és más nem érdekli, pedig egyébként nagyon figyelmes baba pici korától kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!