Szoktatok nyilvános helyen szoptatni?
"Én is tartottam a nyilvános szoptatástól, de egyszer a délutáni sétából hazafelé menet vígasztalhatatlanul üvöltött, muszáj volt az első útba eső padon megszoptatnom (ekkor kezdődött a növekedési ugrás...). Abban a helyzetben nem érdekelt semmi más csak a baba szükségletei. "
Dehogy a baba szükségletei voltak szem előtt! Az volt a cél, hogy minél hamarabb elhallgattasd!
"Én nem szoptatok nyilvános helyen, mert nem vagyok undorító."
Egyáltalán nem undorító aki nyilvános helyen szoptat. Semmi undort nem kelt bennem, pedig láttam már ilyet és nem csak amikor a feleségem szoptatott. Tök természetes dolog és semmi olyan nem látszik aminek nem kell.
"Egyáltalán nem undorító aki nyilvános helyen szoptat. Semmi undort nem kelt bennem, pedig láttam már ilyet és nem csak amikor a feleségem szoptatott. Tök természetes dolog és semmi olyan nem látszik aminek nem kell."
Csak neked nem undorító. Másnak még az. Ennyi erővel akkor tampont is lehetne cserélni a nyílt utcán az emberek előtt.
38, nem az egész melled kell kitakarnia a baba fejének.
Csak a mellbimbódat.
Csak annál a pillanatnál kell figyelni, amikor beveszi a szájába, és anélkül hogy a gyerek feje be lenne takarva, tényleg nem látszik semmi egy szoptatós pólóban, csak annyi, hogy az öledben fekszik.
Ettől függetlenül én is utáltam nyilvánosan szoptatni. Pont azért mert ilyen negatív a megítélése. Hiába lehet diszkréten, zavarban voltam. Szerencsére gyorsan elszaladt az az időszak, amikor nem bírta ki és a legrosszabb időpontokban kellett megetetni. Az első gyerekkel lehet csak otthon maradni, másodikkal menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!