Szoktatok nyilvános helyen szoptatni?
Hűha, nagyon érdekel hogy miért lettem lepontozva, valaki elárulná?
Az első 3 hónapban szinte csak otthon ültem, mert nem mertem nyilvánosan szoptatni az ilyen elítélő vélemények miatt...
6-os voltam
Annyira azért meg tudtam tervezni a napunkat, hogy metróban ne kelljen szoptatni. o.O Mondjuk olyan volt már, hogy a buszon a 4-es ülésen szemben a cigányasszony kicsapta a mellét.
De szoptattam strandon, játszótéren, parkban félreesőbb padon, a munkahelyemen poncsó alatt egy üres asztalnál, parkolókban a kocsinkban, ahol volt, baba-mama szobában, vécében soha.
Miért van mindenki, aki szoptatja/-ta nyilvánosan a babáját, lepontozva? Aki pedig nem, azt meg felpontozták?? Mindenki a kérdésre válaszolt, teljesen releváns dolgokat írtak...
Én szoptattam bárhol, bármikor - buszon, villamoson, mondjuk nem, azt a 10-15 percet kibírja a baba is, de mondjuk egy többórás vonatúton simán. Eltakarom magam, a fal felé fordulok, és meg van oldva. Ugyanúgy utcán egy üres padon, vagy egy bokrosabb részen. Nyilván nem az utca közepén vetkőzöm le félmeztelenre, meg lehet oldani ezt diszkréten. Nem éreztem volna jól magam a négy fal között, és sokszor nem tudtam előre megtippelni, mikor lesz éhes (pl. növekedési ugrások elején). Ráadásul ha elintéznivalóm volt, és tovább tartott, mint terveztem, ez volt a legkényelmesebb, legpraktikusabb.
Mivel a lányom betegsége miatt eleinte sokat kellett utaznunk (Budapest, Miskolc, Debrecen..), szoptattam én mindenhol...
De mindig elbújtam, amennyire lehetett. Mindig állva, de ha kellett, még a wc-ben is.
A lányomnak mindegy volt, én meg kibírtam azt a pár percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!