Szoktatok nyilvános helyen szoptatni?
Figyelt kérdés
3 hónapos a gyerekem, ha megyünk valahova, ahol órákat leszünk, akkor lefejek a tejemből, cumisüvegbe töltöm és azzal etetem meg. Egyszer próbáltam egy wc-ben megoldani, de nagyon kényelmetlen volt. Szégyenlős vagyok, nem szeretnék mások előtt fedetlen mellel lenni vagy beszólogatásokat, gúnyos pillantásokat. Otthon a 4 fal közt természetesen szoptatok.2020. szept. 15. 18:13
1/51 anonim válasza:
És az ilyen szoptatós poncsóban? Szerintem nagyon igényes úgy.
2/51 anonim válasza:
Sose szólt be senki, na meg mindenhol félre lehet vonulni.
3/51 A kérdező kommentje:
Nem, akkor is félnék, hogy elmozdul és kilátszódik. Nem mindenhol lehet elvonulni, például egy tömött metróocsiban hova vonulnál el?
2020. szept. 15. 18:19
4/51 anonim válasza:
Nem szoktam nyílvánosan szoptatni
6/51 anonim válasza:
Én is tartottam a nyilvános szoptatástól, de egyszer a délutáni sétából hazafelé menet vígasztalhatatlanul üvöltött, muszáj volt az első útba eső padon megszoptatnom (ekkor kezdődött a növekedési ugrás...). Abban a helyzetben nem érdekelt semmi más csak a baba szükségletei. Azóta már hosszabb vonat útra is elmentünk, próbáltam az ülés felé befordulni és textil pelussal eltakartam magam, nem látszott több, mint egy jobban dekoltált felsőben...
7/51 anonim válasza:
Nem. A mellem senkire se tartozik. Előtte se mutogattam.
8/51 anonim válasza:
És miért pont tömött metrókocsin akarnál?
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor "kellett" nyilvánosan szoptatnom 1,5 év alatt és akkor is sikerült diszkréten. És nem kapott soha lefejtet, mert a tesója pikk-pakk cumizavaros lett tőle, annyi is lett a szoptatásnak.
9/51 anonim válasza:
Nem. Az első fél évben csak olyan helyekre jártunk, ahol van baba-mama szoba, vagy bármi helyiség, ahová félre lehet vonulni. Szoptattam pl étterem raktárában. Nyilvánosan nem akartam. De nincs bajom azzal, ha más teszi.
Mondjuknekem G-s méretű mellem van, garbóban se tudom takargatni, nemhogy szoptatás közben.
10/51 anonim válasza:
Nem, sosem.
De nem zavar, ha valaki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!