Akik szoptatnak nyilvanos helyen ( nem csak otthon) milyen pózban tudtok szoptatni hogy kényelmes legyen?
Betegen született a lányom. Hordtuk Bp-re, Debrecenbe,Miskolcra,szóval sokat voltunk úton. Kórházakban,akárhol csak állva szoptattam. Mikor nagyobb volt már (pár hónapos), akkor is. A kezemre feküdt rá. Így volt a leghigiénikusabb,nem értem hozzá semmihez szinte. Csak a mellem vettem elő,nem vetkőztem soha. És sosem szoptattam nyilvánosan,mindig elbújtam. Meg lehet ezt oldani,ha valaki akarja.
Nem fejtem soha pl. Mindig "frisset" kapott :))
Én itthon sem használtam párnát. Amilyen pózban szoptattam,el se fért volna a párna ( franciaágyon ülve, amelyik mellből szopott,az oldali karom a baba alatt,màsik kezemmel meg igazgattam a dolgokat. )
És igen,a nehéz gyerekkel vagy állsz,vagy ha nem bírod,leülsz. De leülni macerásabb.
Az is számít,meddig szopik. Az én lányom jól szopott,pár perc volt idegen helyen mindig.
Szövött kendőben oldottam meg: picit lazítasz rajta, lejjebb engeded a babát, hogy mellmagasságban legyen. A kendő anyagát eligazítva tökéletesen el is rejthető. Így tényleg bárhol, állva, viszonylag kényelmesen meg tudod etetni. Utána igazítasz a ruhádon, visszahúzod a kendőt feszesre, és kész. Etettem így az erdőben, kirándulás közben, meg se álltunk közben.
Ráadásul ennél diszkrétebben szoptatni pedig nem lehet.
Még annyi,hogy hiába nőtt a gyerek,én mindig ültem (itthon), ő meg mindig feküdt a karomban. 2 éves koráig szopott.
A legtöbb kórházban van zárható szoptatós szoba vagy pelenkázó egy székkel. Ideális hely. Ha nem túl büdös :)), mert sajnos olyan is van. Ugyan így plázákban is van.
Amíg kicsi volt simán bölcsőtartásban..
Később feltámasztottam a kereszbetett lábamrava könyököm
Itthon sem használtam párnát, fotelt is ritkán.
Most sem ültetve szoptatom, 10 hónapos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!