Miért kell nyilvános helyen szoptatni?
Utolso, nyilvan gyerekes anyuka csak autokorrekcio van a telojan.
De latom ez felettebb hasznos komment volt egyesek szerint :)
Nem szoptattam nyilvanosan.
Am ha teged zavar, fordulj el. Nem muszaj nezni.
Sosem szoptattam nyilvános helyen, mivel úgy vélem nem tartozik másra. Ha viszont olyan helyre megyünk, ahol várakozni kell, stb, mindig felkészülök és viszek cumisüvegben lefejt tejet, amit termoszban melegen tudok tartani.
Különben én eddig csak a kisebbségnél láttam ilyent. Azt is buszon. Különösebben nem zavar, az sem ha eltakarja- vagy sem. Rájuk tartozik, az ő dolguk. Bár nem tartom rossz ötletnek, ha legalább egy nagyobb kendővel eltakarja, hiszen a kisebb idegen gyerekek nem biztos, hogy pont erre kíváncsiak.
En nem szoptattam nyilvános helyen sohasem.Sõt azt sem szerettem,ha szoptattam,hogy valaki duruzsoljon a fülembe.Csak is a nyugalom volt a fontos.
Ugy vagyok vele,hogy mindenki csinál a testével,amit akar.Különben is a strandokon is lehet melleket látni, csak éppenséggel nem szoptatnak.
Erre senki nem kivancsi, nem csak a kisebb idegen gyerekek, hanem semmilyen korosztalyu idegen ember nem.
Aki kicsapja a mellet nyilvanos helyen, az szokott altalaban elkeseredni hogy a szules ota nem tekinti a oarja nonek...hat nem ertem mit var, egy no nem teszi ki a mellet barhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!