Babóm 2hetes és az evése kész tortúra! Szopik 20percet majd 10et pihen, ismét szopi, és ez így megy másfél óráig. Közben bukik stb. Kinövi majd?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 09:27
1/6 anonim válasza:
A babám 5 hetes, és az első 3 hétben szerintem csak szoptattam, és büfiztettem, olyan összevissza volt. Most már kicsit "okosabban" szopizik, de türelem, mindig lesznek nehezebb percek:)
2/6 anonim válasza:
sZERINTEM KINÖVI,MERT AZ ENYÉM IS (9HETES MOST) EZT CSINÁLTA AZ ELEJÉN.... ÉN IS SZOPTATOK....MINDIG HOZOGATTAM A SZÁJÁBOL,AMIKOR ELALUDT ÉS HA MÁR NEM KELLETT NEKI,AKKOR NEM SIIRT UTÁNNA ÉS BÖFI UTÁN LETETTEM......
3/6 A kérdező kommentje:
csak így a nap másból se áll csak szoptatásból:)Egyik éri a másikat szinte:)néha fárasztó,ti hogy bírtátok?
2010. aug. 1. 13:57
4/6 A kérdező kommentje:
nektek hanyadik hétre nőtte ki?
2010. aug. 1. 13:57
5/6 anonim válasza:
Kitartás, nagyon jól csinálod. Ez az időszak elmúlik, akkor is, ha most úgy érzed, hogy sose lesz vége.
Ha van kedved, olvasd el ezt, egy csomó hasznos kis tipp van benne a túlélésről :-)
6/6 anonim válasza:
Az én picim már 3 hónapos elmúlt, de még mindig egy órát szopizik, sűrűn bealszik közben. Ha aktivizálja magát és nem alszik el, akkor talán 50 perc alatt tudunk végezni.
Álmukban is tudnak ám szopizni a babák.
Azért egy picit bánom, hogy nem próbáltam leszoktatni erről már korábban. Most az válik be nála általában, ha nem teljesen esik kómába, hogy szopi közben néha felveszem és sétálok vele kicsit. Mivel őt már minden érdelki ilyenkor kissé felélénkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!