Egy hónapos kicsimnek valszínüleg el kell távolítani a jobb oldalon lévő mellékveséjét. Ez a tortúra hogyan működik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 17:04
1/3 anonim válasza:
szia nem tudom a választ a kérdésedre sajnos de kíváncsi lennék ha valaki tud erről valamit. megkérdezhetem hogy miért kell? ha nem akarod nem kell elmondani de kíváncsi lennék.én babámnak remélem nem kell de neki vizelet ürítési zavarai vannak és sajnos attól károsodhatnak a vesék.ezért érdekelne.
2/3 A kérdező kommentje:
amikor terhes voltam, elzárodást láttak. amikor megszultem nem találtak semmit. a 4 hetes kontrollon viszont megállapitottak h mindket oldalon dupla vese, a bal működik, a jobb oldali mellékvese nem,elzárodas megvan, plussz egy ciszta. az elzárodást 23.án katéterezik, akkor mondanak többet, de valszinű a kis nyulványt le kell operálni a jobb oldalon:( féltem. vizelési probléma nincs nálunk. észre sem venném ha nem lenne ultrahang.
2010. dec. 18. 14:08
3/3 anonim válasza:
ó Jézusom.szegény.nekem a babám nyitott gerinccel született.szerencsére a végtagjai mind mozognak úgy néz ki hogy csak plasztikai műtétre lesz szükség.annyit viszont megállapítottak Pécsen a gyerek klinikán hogy nem üríti ki maradéktalanul a vizeletét.ezt ki is nőheti hamar de akár csak 14-15 éves korára de lehet hogy megmarad neki.abban az esetben viszont katéterezni kell nekünk majd ha nagyobb lesz akkor meg magának.és kap gyogyót hogy ne legyen bacis a vizelete hogy nehogy károsodjanak a veséi.
hát végül is ha belegondolunk hogy egy nyitott gerinc mivel is járhatott volna szerencsénk van hogy csak ennyi a probléma.ha úgy alakul megtanulunk vele együtt élni.
Nektek pedig sok sikert és nagyon szurkolok hogy minden rendben mennyen.kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!