Mit tegyek? Esti lefekvés már kész tortúra. Vagy
másnál is van így?
Figyelt kérdés
Hú nagyon elvagyok keseredve ha tudtok kérlek segítsetek!!
Szóval ikreim vannak de nem is ez a lényeg most,hanem a babáim az esti lefekvésnél már kikészítenek.Este 7-kor fürdés majd evés és alvás na ezzel meg is vagyunk de fél óra múlva felkelnek és nem alszanak el legalább egy órahosszáig kínlódok/kínlódunk a visszaaltatással,nem tudom mi a teendő.Ha tustok kérlek adjatok tanácsot.Köszönöm:-)
2011. febr. 18. 21:24
1/7 anonim válasza:
Nálunk is van így újabban (8,5 hós). Általában 6 körül fürdés, fél 7 - 7 körül elalszik, de van hogy csak cicizik, és utána felpörög teljesen, főleg ha délután később aludt.
Olyankor ha reménytelennek tűnik a dolog, akkor nem küzdök az altatással, hanem kiviszem magunkhoz a nappaliba, és "fárasztjuk" egy darabig, fél óra, egy óra, mikor hogy. Második nekifutás már sikeres szokott lenni. Mondjuk mi nem vagyunk nagyon szigorúak napirend-ügyben. :)
2011. febr. 18. 21:40
2/7 anonim válasza:
Nálunk is így volt, és az volt a megoldás, hogy először etettünk, és utána volt fürcsi.Szerintem a teli pocak miatt sem tudnak elaludni rendesen.Fürdés alatt egy kicsit lemozogta, igaz locsi közben egy kicsit feltuningolja magát, de amikor már adom rá a pizsit, nagyon fáradt, dörzsöli a szemét.3 perc ringatás, és már alszik is reggelig.Szerintem próbáld ki, nem vesztesz vele semmit!
2011. febr. 18. 21:45
3/7 anonim válasza:
Nálunk az volt a megoldás erre, hogy a délutáni ébredéstől számítva 4 órát ébren kellett lennie a kicsinek, hogy elég fáradt legyen a hosszabb pihenéshez. Mi továbbra is vacsi után tettük le aludni, a teli pocak nem okozott gondot.
2011. febr. 18. 22:00
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-))
Aranyosak vagytok:-)Én megpróbálom a fürdés előtti vacsit is és ha nem jön össze akkor majd a délutáni játékot kitoljuk,jaj de hülye vagyok nem is írtam meg nektek hogy most 10 hetesek,és a délutáni játékot azért nem nagyon tudjuk még jobban kitolni az esti fürdetésig mert egy idő után nagyon unják é csak nyafognak,jaj nem tudom mikor lesz ennek vége meg hogy melyik válik be de remélem mihamarabb rájövök a dolog nyitjára mert így kegyetlen nehéz...de hisz ti is tudjátok:-)
2011. febr. 18. 22:06
5/7 anonim válasza:
Nekem 5 hónapos a kislányom, és néha még nálunk is gondok vannak az elalvással. Lehet front, szél stb...De hogy te ezt ikrekkel csinálod végig, hát minden elismerésem!
2011. febr. 19. 06:35
6/7 anonim válasza:
Nos, mi újság van veletek?
2011. febr. 23. 10:49
7/7 A kérdező kommentje:
Halihó.Köszi minden okés...nagyobb volt a füstje mint a lángja.Azóta is szépen telnek az esték,az volt akkor is a nagy baj hogy én elmentem fürödni a két kicsi szunyált közben az egyik felébredt és a férjem nem tudta hogy vagy cumi kell-e neki vagy éhes vagy csak anyahiánya van így addig kínlódott hogy a másikat is felköltötték na ezért volt ilyen gáz ez az este...de most már tanulva a hibámból csak nappal megyek el fürödni ha anyu itt van és a kicsikkel tud foglalkozni.Szép napot:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!