Kaki gondok, tudtok tanácsot adni?
3 éves múlt a fiam, gyönyörűen szól, ha pisilnie kell, hónapok óta nincs is baleset, wc-be pisil.
Nagy gondunk a kaki.. Bemegy a bugyiba, de nem kakil be, csak olyan mintha székletcsurgása lenne.
16 hónaposan volt egy sikertelen bölcsis próbálkozásunk, akkor akaratlagos székletvisszatartó lett, doki szedte ki többször kézzel, nekem 2 naponta kellett beöntést adni neki. Ez eléggé megviselte.
Van, amikor sikerül a wc-be kakilni, de ritka. Valaki tudna valami okosat mondani, mert lassan itt az ovi..
Manometrián, gasztron jártunk már. Háziorvos azt mondja, hogy 2 naponta kúpozzam, de nem hiszem hogy ez megoldás lenne. Köszönöm
Elég sokáig kínlódtunk ezzel mi is. A fian mindig "kondenzcsíkot" rakott a gatyájába, ordított, ha wc-re került a sor vagy csak arról beszéltünk. Aztán jöttek a dili játékok. Köszöntünk Mickeynek ( wc szűkítő Mickey egeres), helló, hoztunk egy kis kakát. AZtán, ha sikerült pottyantani, akkor integettünk neki, nyomhatott a légfrissitőből.
De előtte a poklok poklát jártuk meg. Szabályosan ráült a fenekére, és szorította, h ki ne jöjjön. Aztán később elvonult, és bekakált, majd nevetve közölte, h kész a csomag.
Mára megérett benne a dolog, és klotyóba megy a cucc. majd 4 éves. (óviba kaptam -hideget meleget, amiért becsurrant néha, vgay bekakált)
Nagyon köszönöm. Kipróbálom.
Székrekedése nincs, mert betartjuk a "kakis diétát", csak neki is csíkos az alsója. Nem ordit a wc-n, ráül, de semmi. Igérek kindertojást (tudom h nem lenne szabad, de a célért már bármit) Kipróbálom a mickey egereset. Félek az ovitól nagyon.
Szerintem itt az az alapvető gond, hogy már ti is nagyon rágörcsöltetek. Ő is ezt érzi, hogy ez egy görcsös, lelki terhekkel járó dolog.
Pszichológust próbáljatok meg, szerintem ő tudna komolyabban segíteni ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!