Kisfiam szeptemberben lesz 3 és fél éves, oviba megy és még egyáltalán nem szobatiszta, mit csináljak?
Itt a nyár,a jó idő, ne adj rá pelust. Ha becsurog vagy bemegy a gatyába...
Esetleg legyen sokat meztelenül pl a kertben, kint kis pancsizás... (ha van kertetek)
Előbb utóbb rájön, hogy nincs tovább pelus.
Nekem ezt tanácsolták a kolléganőim,hogy így tegyek majd ha arra kerül a sor,bár mi még messze vagyunk a szobatisztaságtól most 6 hetes a csöppem.
Nem járunk bölcsibe.
Ami a kisgatya nélküliséget illeti, nem hajlandó csupaszon lenni, ha leveszem a pelenkát kiköveteli magának a gatyát, de még a nadrágot is.
3 lesz a fiam szeptemberben, és 2 hete teljesen magától egyik pillanatról a másikra elhagyta a pelust. Nek volt semmi ordítás vagy bilire ültetés. Ha akart, ráült, ha nem, akkor nem. Viszont mindig jött velünk wc-re. Mindig mondtuk neki, hogy az ovisokat már nem pelusozzák, és nem mehet oviba ha neki még pelus kell, és hogy pedig az ovi milyen nagyon szuper hely, mennyi játék, stb. El is vittük arra többször. És persze ígértem én is a gumicukrot meg csokit, ha bilibe produkál. Mindig bejött. Még akkor is rá akart ülni, ha 5 perccel előtte volt.
Ezzel nem bezzegelni akarok, csak annyit mondani, hogy ha a fejedre állsz, akkor is csak akkor fogja elhagyni a pelust, ha ő akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!