Ovikezdő lesz szeptemberben, de nem szobatiszta még - Anyukák ti is egyre jobban aggódtok?
Figyelt kérdés
Kislányom nyáron tölti a 3-at, szobatisztaságra még csak hajlandóságot sem mutat, nem érdekli, szól, hogy kaki lesz, ill. ha épp fürdik, és pisilni kell , vissza tudja tartani amíg pelenkát kap, de nem hajlandó bilizni, vagy wc-re űlni... van egy 15 hónapos kishúga, és ugye neki is van pelusa , ezért neki is kell. Volt pár hónapja 2 nap, mikor nem kért pelust, volt sikerélmény is, mégis visszakérte, s azóta nem érdekli... Tudom, hogy majd megérik rá, csak mindjárt itt a beiratkozás , egyre közeledik az ovi, és azért már nyugtalanít, hogy még csak picit sem érdekli....2014. ápr. 18. 08:55
1/3 anonim válasza:
Akár egyik napról a másikra is szobatiszta lehet. Az én lányomnál így volt. Decemberben lesz 3, és ő is megy oviba szeptembertől. A 2. szülinapja után tettem párszor bilizési kísérletet, de nem érdekelte, aztán most 1 hónapja levetette a pelust, és bilibe pisilt. Csak 2-3 baleset volt az első 2 napban, azóta csak bilizik.
2/3 anonim válasza:
Biztos, le leszek pontozva, de én vesztegetéssel vettem rá a fiamat a bilizésre. 2 és fél évesen már simán pisilt vécébe, éjjelre sem kellett a pelenka, de kakilni az istenért sem volt hajlandó másba, mint pelusba. Neki is van egy öccse, aki akkoriban született, amikor ő kezdett szobatiszta lenni. Kiválasztott magának egy játékot a boltban, mondtam neki, hogy akkor megkaphatja, ha bilibe kakil. Szépen megbeszélte magával és egyszercsak mondta, hogy akkor megpróbálja. Aztán a bilit is hasonlóképpen hagyta el, de ott csak egy csoki volt a jutalom. 3 évesen ment oviba, de kakilni akkor is csak pelusba kakilt, kb. 3 és fél évesen hagyta el ezt. Szerintem meg kell érnie rá. Nyáron sok minden változhat még egyik napról a másikra.
3/3 anonim válasza:
Én téged nem értelek.Miért adsz rá pelenkát? Bugyiba nem lesz kényelmes.Gondolom otthon vagy vele a kicsi miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!