Nem beszél és nem szobatiszta, lehet ebből még ovi szeptemberben?
amúgy a 2. válaszolónak igazat adok, bölcsiben jobb helyen lenne, de ezt te tudod.
enyém 2 évesen és 2 hónaposan még nem beszélt csak 15 szót használt és eszembe se jutott, hogy valaha szobatiszta lesz.
most 2éves, 5 hónapos és mondatokban beszél, mondókákat mond el, minden szót tud amit kell, hihetetlenül gyorsan behozta a lemaradását.
szobatisztasággal még kützdünk picit, nincs semmi gond, csak ha nagyon játszik akkor lusta ezért félbehagyni, egyébként szól, ha nem vagyok a közelébe akkor nem is szól csak elintézi majd kiönti :D
Szeptemberig még sok idő van....
Próbáld minél inkább rávenni a beszédre(ne értsd meg mit akar).
Az én fiam januári és tavaly nyáron lett szobatiszta két nap alatt, így 2.5 évesen oviba ment.
Tényleg,jobb lenne a bölcsi.
De gondolom,csak az ovi jöhet számításba, és valószínűleg minicsoportos lesz.
Beszéd,ha addig nem,ott be fog indulni.
Szobatisztaságra is van időtök,lányom juniusban lesz 3 éves, most kezdtük 2 hete a pelus nélküliséget.
Ne erőltess semmit, mert akkor direkt se fogja csinálni. probáld vonzová tenni a bilit.
Sajna nem mindenhol van bölcsi (nálunk sincs)
Az én gyermekem januári, most 2 hete kezdett beszélni, a szobatisztaság alakul. Nyáron le kell róla venni a pelust, és 1-2 hét és szobatiszta lesz nappalra. Nálunk alváshoz adnak az oviban pelenkát, ha a gyerek még esetleg bepisil álmában. Szerintem kérdezz rá az oviban nyugodtan. Engem is megnyugtattak, hogy nem lesz gond.
Az első gyermekem is így ment oviba, augusztus közepén lett szobatiszta, ő márciusi születésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!