Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan anyáról, aki a gyermekét 3 éves kor után is pelenkázza?

Figyelt kérdés
Sem pisilni sem kakilni nem szokott bilibe vagy wc-be :( Emellett a 3. szülinapjára iskolásoknak való legót kapott...

2014. ápr. 25. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
És igen, az óvodaérettség feltétele, hogy nappalra szobatiszta legyen! Bár a gyermek ezek szerint az lenne... :(
2014. ápr. 25. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Peches.
2014. ápr. 25. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így ebben a helyzetben gáz, mert itt nem arról van szó, hogy nem érett a szobatisztaságra. Nem mennek az oviba nyílt napra? Csak mert én konkrétan most voltam 2 helyen is és mindkét helyen félóránként elhangzott, hogy a szobatisztaság alapfeltétel ahhoz, hogy felvegyék.

A legózáson kár kiakadni. Az én nagyobbik fiam is elvileg 6 éves kortól való legót kapott 3. szülinapjára és együtt raktuk ki, most már 6 éves és azóta is bőszen legózik. Kistesója kb 3év és 2-3 hónaposan szintén elkezdett a bátyja legóival játszani.

2014. ápr. 27. 07:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka idióta. Tesómék is pelenkázták a fiukat még akkor is amikor már szobatiszta volt. Nem pisilt bele alvásnál sem, mindig szólt ha vécére kellett mennie, mégis adtak rá, nehogy bepisiljen. Számomra ez kitűnő példa arra, hogy hogyan NEM szabad csinálni.
2014. ápr. 28. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ember nem tudott annyit elméletben a gyereknevelésről, mint én, amíg nekem nem volt. Van egy 4 évesem, aki két éves kora óta szobatiszta, és van egy közel 3 éves lányom, aki nagycsoportos verseket tud, és még pelenkázom. Júúúúúúúúúúúúúúúúj....... ugye milyen szörnyű anya vagyok!!!
2014. máj. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!