Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan anyáról, aki a gyermekét 3 éves kor után is pelenkázza?

Figyelt kérdés
Sem pisilni sem kakilni nem szokott bilibe vagy wc-be :( Emellett a 3. szülinapjára iskolásoknak való legót kapott...

2014. ápr. 25. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Van olyan gyerek, aki még nem szobatiszta 3 éves korára. Én ezen nem vagyok fennakadva. :)
2014. ápr. 25. 19:23
 2/15 A kérdező kommentje:
De ő mindig szól, ha "wc-re kell mennie", az anyukája ilyenkor azt mondja, hogy nyomja a bugyiba.
2014. ápr. 25. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Van olyan gyerek aki még 3 évesen nem érett a szobatisztaságra. És ez nem a szülő (nem is a gyerek) hibája.

Ettől függetlenül még lehet egy nagyon okos és értelmes gyerek, aki már tud iskolásoknak való legóval játszani.

Ez az én véleményem. És neked kedves Kérdező mi a véleményed erről?

2014. ápr. 25. 19:26
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

Van kistestvére? Vagy egyszerűen nem érdekli? Vagy anyukát nem érdekli?

Jön a nyár, többet lehet majd kisgatyában/bugyikában esetleg egy pelenkabetéttel, szerintem sokat fog dobni a helyzeten.

2014. ápr. 25. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Aha, szóval anyuka tekinti csecsemőnek a háromévest. Szép...
2014. ápr. 25. 19:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Annyira természetesen nem értelmes (inkább nincs olyan kézügyessége) hogy játszon a 7-12 éveseknek gyártott legóval, de a bilit, wc-t simán használhatná már, hiszen szól előtte.
2014. ápr. 25. 19:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az anyukája, hogy "majd az oviban megtanulja"…szerintem meg pelenkában nem mehet oviba.
2014. ápr. 25. 19:31
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

3-as vagyok most látom, hogy még írtál hozzászólást. Ebben az esetben a szülő a lusta ahhoz, hogy a gyerekével foglalkozzon, az ilyeneket, hát hogy is mondjam nem tartom feltétlenül Anyának.

Az ilyenek nem tudom miért szülnek......

Amúgy ez az anya, te vagy? Vagy honnan tudod ezeket ilyen részletesen?

2014. ápr. 25. 19:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Közeli rokonom az anyuka.
2014. ápr. 25. 19:34
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

Ha van rá lehetőséged, próbáld meg Te megtanítani a kicsit, hogy használja egyedül a WC-t (vigye oda a fellépőt, tegye fel a szűkítőt, vegye le a bugyit, és hogyan törölje meg magát, mosson kezet, stb.)

Szörnyű, hogy ilyen nemtörődöm az anyja :(

2014. ápr. 25. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!