Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Újabban miért szoktatják...

Újabban miért szoktatják ilyen későn bilire a gyereket?

Figyelt kérdés

Nővéremnek van egy 1,5 éves gyereke és egyelőre nem akarja bilire tenni, mert hogy a fejlődésnek nem tesz jót, ha túl korán teszik rá. Nem tudom, hogy ez ténylegesen így van-e, ő ezt mondta.

Anyukám viszont (és több rokonunk is a saját gyerekeiket) már 1 éves korunk körül rászoktatott bennünket és tudtommal nem lett ebből bajunk.

2013. nov. 15. 23:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
41%
ha rollam beszéltek elmondanám hogy a fiam még csak 7 honapos igy még nem tartunk ott és hogy nem válaszolok?!nem olvasgatom minden nap a már megválaszolt kérdéseket amugy meg nem vagyok kiváncsi a véleményetekre én a kérdésre válaszoltam a kérdezőnek,nem tartozom nektek magyarázattal
2013. nov. 20. 09:41
 22/23 anonim ***** válasza:
Akkor térjünk vissza erre a kérdésre 5 hónap múlva, és ha még akkor sem lesz szobatiszta a gyereked, akkor sajnos be kell látnod, hogy nem volt igazad.
2013. nov. 20. 10:39
 23/23 anonim ***** válasza:
lehet félre értettél valamit én nem mondtam hogy 1évesen szobatiszta KELL legyen a gyerek!csak mint ahogy azt a másik kérdést is belinkeltem a baba már tudta jelezni hogy kakilni kell de az anyuka nem tudta eldönteni hogy bilire rakja e a gyereket,de ha jelzi akkor miért nem?!mert most ez a "divat" hogy 3éves korig nem kell bilire tenni vagy szobatisztaságra nevelni a gyereket.van aki előbb és van aki később érik meg rá,nem kell erőltetni semmit de megprobálni meglehet,na én ezt utoljára irtam le,ez az én véleményem,ugy gondolom a kérdésre válaszoltam ugyhogy részemről ennyi.
2013. nov. 20. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!