Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Hallott már valaki olyat,...

Hallott már valaki olyat, hogy a szobatisztaságra nevelés eszközeként a gyerek fejét bele kell nyomni a saját ürülékébe?

Figyelt kérdés
Férjem elmondása szerint anyósom így szoktatta őt szobatisztaságra. Én megdöbbentem, nem találok rá szavakat (bár anyósomból mindent kinézek).

2013. aug. 24. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én belenyomnám annak a fejét, aki ezt csinálná a gyerekemmel. Anyósod sem lehet százas.
2013. aug. 24. 23:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdező férje sem, miután megsértődik azon, hogy állatnak nevezik anyuciját. :D
2013. aug. 24. 23:30
 13/20 A kérdező kommentje:

38 évesek vagyunk, így nem gondolom, hogy a férjem ilyen ostobaságot viccnek tekintene.

Este újra rákérdeztem, mert nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyet tegyen egyetlen gyermekével (férjem egyke).

Sajnos komolyan mondta.

Arra pedig, hogy mi ez az anyós utálat csak annyit tudok írni, hogy az én anyósom bőven tett azért, hogy utáljam és lenézzem. Egy kutyát nem bíznék rá, nem hogy egy gyermeket.

Az pedig, hogy a férjemhez hozzámentem, az annak köszönhető, hogy a férjemnek volt egy édesapja is, aki próbálta anyós butaságait ellensúlyozni és volt egy nagyszerű tanítónénije, aki észrevette, hogy több van a férjemben, mint amit a szülők gondolnak, ezért a szárnyai alá vette.

És sajnos, nem kamu a kérdés (bár csak az lenne, mert most újra megbotránkoztatott anyósom nevelési elve).

2013. aug. 25. 09:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Anyós iránti tisztelet: teljes mértékben hiányzik belőlem. A férjem egész gyerekkorában azt hallgatta, hogy tönkre tette anyós életét, mert 17 évesen megszülte és apósom mellett maradt, hogy ne kelljen szégyenbe felnevelkednie elvált szülők gyermekeként.

Nem tudom tisztelni, de ha jön hozzánk, igyekszem készülni rá, finom ebéddel várni, kicsit beszélgetni vele, de közben forog a gyomrom tőle.

Apósom sem volt egyszerű ember, mert ivott, de az emberi értékeit tiszteltem és szerettem. Boldogabb ember lennék, ha ugyanezt elmondhatnám anyósomról, de nem lehet, mert nincs miért.

2013. aug. 25. 09:36
 15/20 Pötyös Panni ***** válasza:
20%
Ha 1 éves kora után még mindig besz@rna, hát én is belenyomnám :D :D :D
2013. aug. 26. 02:02
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Biztos nálatok is így volt. Látszik is az eredménye. Hülye szülőnek hülye gyereke. :DDDD
2013. aug. 26. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Bocs a megfogalmazásért: MI VAN???

Anyósod tud még ilyen gyermeknevelési tanácsokat? Mert azért ritkaság...kutyánál már hallottam, nem azzal keverte össze ahogy öregszik?:)

2013. aug. 26. 22:30
 18/20 anonim ***** válasza:
kutyákat és macskákat szokták hasonlóan szobatisztaságra szoktatni,de nekik se kell a fejüket belenyomni csak megszagoltatni velük és az alomhoz,vagy az udvarra vinni őket,hogy tudják,hogy hova kell üríteni! Kizártnak tartom,hogy ilyen módszerrel egy gyerek szobatiszta lesz. Hány éves volt a férjed ekkor,hogy ennyire emlékszik rá?
2013. szept. 3. 13:21
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
38 evesen mar lehetnel kisse toleransabb! Mit tanul toled a gyereked ha az apja anyjat utalod?? tiszteletet azt biztos nem! Ne feledd te is leszel egyszer anyos es mindent visszakapsz majd az elettol! Isten nem bottal ver es van karma! Kevesebb utalattal probaljal meg elni es akkor lehet hogy az az asszony is megkedvel majd! es bekessegben tudsz majd vele elni mint egy normalis csalad! A ferjednek is tennel egy nagy szivesseget vele, de szerintem te kontrollani imadsz es leszarod az erzeseit ez ugyben! Szep feleseg vagy!
2013. szept. 19. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
9%
hahaha 15-os ez jo volt! Rohogtem rajta egy jot! Latom te is elvezed felhuzni oket! Es meg be is dolnek neki! Igy jartal kerdezo! Kit erdekel hogy te miert utalod az anyosod kulonben? Szanalmas vagy!
2013. szept. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!