Most gonosz leszek. Miért kell hagyni egy kisgyereknek,
hogy beüljön a kocsiba, és nyomja a dudát?
Figyelt kérdés
Minden délután ez megy. Haza jönnek a szomszédok, és beül a kisgyerek, és nyomogatja a dudát.
Tudom, hogy "jajj de sok gondod van..." de akkor is. Miért kell hagyni, hogy már kis korban a dudát nyomogassa a kocsiban ülve nap mint nap? Még ha 1x-1x játszana vele... De minden nap?
Majd felnőttnek olyan lesz, aki a dudán fog feküdni, ha valamiért meg kell állni a kocsival...
Miért nem lehet a gyereknek meg mondani, hogy vannak mások a köörnyéken, akik nem a dudálást szeretik hallgatni egy csöndes kertes házas övezetben?
Még ha az Andrássyn nyomatná, de nem, ez egy csöndes környék.
ha téged zavar, akkor ne nekünk mondd (mert mi úgysem tudunk mit csinálni), hanem a szomszédnak
van egyébként autómániás gyerek :D de ki fogja nőni. ez pedig semmiféle módon nem vetíti előre, hogy felnőttnek milyen autós lesz. egyszerűen élvezi, hogy hangot adhat ki valamivel, kb mintha a lábasokon zörögne
2013. aug. 23. 09:40
3/10 anonim válasza:
Anno állitólag nekem is a duda volt a kedvenc játékom,engem is engedtek,trabantunk volt 25 éve.
Mégse fekszek most a dudán,sosem szoktam ledudálni senkit,pedig vezetek jópár éve.
a gyereknek az csak egy játék.
2013. aug. 23. 09:45
4/10 anonim válasza:
Ez nàlunk is program férjem hazaer gyerek kifele ő" àll be" dudàl...napi program imàdja.Mèg nem szòlt èrte a szomszèd sőt màr ő is vitte be kocsival a gyerekem.Èn meg nem szòlok neki hogy miért vasàrnap 1-kor kell füvet nyirni MINDEN vasàrnap...tényleg sok bajod van :-D
2013. aug. 23. 09:45
5/10 anonim válasza:
Van ezer dolog, amit nem kéne hagyni a gyerekeknek, mégis hagyják a szülők. Nem gondolnak bele, hogy mivel jár ez, pl. a te esetedben zavarja mások nyugalmát. Lehet eszükbe sem jut, hogy ez valakit zavarhat, mert őket sem zavarná, ha más gyereke csinálná. Az a megoldás, hogy odaállsz eléjük és normális hangnemben megmondod.
2013. aug. 23. 09:47
6/10 anonim válasza:
Azért a fűnyírás meg a dudálás nem ugyanaz.Szóljál,hogy zavar engem is zavarna,én pl nem engedem a gyerekemnek,nem is értem miért kell mindent engedni.
2013. aug. 23. 09:51
7/10 anonim válasza:
2 szomszéddal odébb van 2 kisfiú. Soha sem értettuk, hogy már reggel 7-kor kint szaladgálnak és visítoznak az udvaron, mi meg nem tudtunk aludni (szombat, vasárnap). Na most van egy 2,5 éves kislányunk és nemsokára érkezik a második lányunk. Most értettuk meg, hogy ilyenek a gyerekek, mert a miénk is ezt csinálja. Nem tapaszthatom be a száját. Majd ha neked is lesz gyereked, máshogy fogod látni a dolgokat.
2013. aug. 23. 11:51
8/10 anonim válasza:
Az oké,hogy zavaró, de gondolom nem két órán keresztül nyomja a dudát! Vagy legalábbis én ilyet még nem láttam sehol. Apukám is beszokta ültetni a fiam a kocsijába, max. kétszer engedi,hogy dudáljon egyet és annyi.
Viszont engem meg az zavar,hogy a szomszéd rendre vasárnap ebéd után nyírja a füvet a benzinessel, és nem csak 10 percig! De ez van! Elviselem, ahogy még sok mást is!
2013. aug. 23. 12:38
9/10 anonim válasza:
4-es vagyok erre gondoltam én is, mint a 8-as.
Max 2-3x dudál de pl a fűnyíró megy kb 1 órát...de mondom nem baj mert egymás mellett élünk...
2013. aug. 23. 13:47
10/10 anonim válasza:
És ez a dudanyomogatás napi 5 perc vagy fél óra? Szerintem napi 5 percet még simán el lehet viselni. Hidd el, jobban jársz, mintha minden nap fél órát üvöltene, amiért nem nyomhatta meg azt a dudát háromszor. Ha sokáig csinálja, az persze más, azt elhiszem, hogy zavaró, ez jogos. De akkor is lehet kedvesen szólni, nagy valószínűséggel normálisak a szomszédaid és képesek lesznek kezelni a helyzetet. Ha meg nem normálisak, akkor meg is van a válasz a kérdésedre: azért kell hagyni minden nap annyi ideig, mert nem normálisak a szomszédaid...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!