Kisgyereknek, hogy nézik meg az orrmanduláját?
Voltunk vizsgálaton.
Azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi vagyok,hogy másnál,hogy vizsgálták meg a 3-4 év körüli gyerekét?
Lett-e valami baj 1-2-3 napra a vizsgálat után?
jesszus, nektek hogy vizsgálták, hogy baj lehet belőle? :O
enyémnek kis tölcsér szerű izét dugott az orrába és belenézett :)
nem lett semmi baj, azon kívül, hogy megijedt a gyerkőcöm :)
Nekünk is volt,hogy kis tölcsérrel belenézet,de utána meg benyúlt a száján keresztül.Én majdnem rosszul lettem.Nagyon aggódom,hogy nem e lesz baja a gyereknek tőle.
Azt mondta,hogy figyelni kell,hogy nem e lázasodik be vagy nem a vérzik a orra.Nagyon idegesít.
Nagyon durva vizsgálat volt.
Igen szájon keresztül benyúlt a doktornő és úgy tapogattam meg az orrmanduláját.
Nagyon sírt szegénykém alig lehetett megnyugtatni.
Még most is sajnálom szegényt.
Nagyon félek,hogy valami kárt okozott a doktornő.
Ismerősünk aki orvos,(nemrég felhívtuk),azt mondta,hogy ne aggódjak ez természetes így szokták megvizsgálni.
De engem nem hagy nyugodni.Így is lelki traumája van a gyereknek.Ha tudom,hogy ez így zajlik el sem vittem volna dokihoz.
Esetleg ha valaki még olvasná a kérdésem és náluk vizsgálták így a gyereket lett baja belőle?
én fiamat is így(is) vizsgálták!
Benyúlt a szájába,nem lett tőle baja bár az enyém nem sírt.
Ezen kívül kis fém tölcsérrel is benéztek a fülébe,spatulával a szájába!Egy másik doki meg egy speckó műszzerrel a fülét is megnézte!
na szóval nem lett tőle baja a fiamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!