Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tejeskávé kisgyereknek?

Tejeskávé kisgyereknek?

Figyelt kérdés
Kislányom szorulásos,mondtam a háziorvosunknak,és pár tanács mellett mondta azt is,hogy adjak neki tejeskávét,de ezt rögtön el is vetettem,mert mondtam,hogy ő semmilyen formába nem issza meg a tejet.Aztán most azon gondolkodtam,hogy ő tényleg az igazi kofeinos kávéra gondolt?A macikávé szerintem szorulást okoz.A rendes kávé amúgy engem minden reggel meghajt,de én nem mernék neki sima kávéból tejeskávét adni,de lehet,hogy meg se inná.
2013. júl. 11. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:

én amikor szültem kávét kellett innom a harmadik napon mert nem tudtam kakilni kora reggeléhgyomorra és tényleg hatásos

de nem gyerekné

gyreknek lavelocal szirup

2013. júl. 11. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Vgy ha van anyateje adjál neki 2 dl éhgyomorra az is meghajtja
2013. júl. 11. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Adj neki gyümölcsturmixot meg főzelékeket.
2013. júl. 11. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem derult ki, hogy mekkora gyerekrol van szo... Csecsemonek nyilvan nem kell kave, de az orvos se hulye, ha tejeskavet javasolt, akkor egyertelmuen akkora a gyerek, hogy neki nem fog artani. Nem felnottnek valo tejeskave kell, hanem tej egy pici kaveval. Lehet rendes kave, maci kave, nescafe por, barmi. Az en gyerekem ugy harom eves koratol iszik tejeskavet, leginkabb cikoriabol keszult kaveval, de van olyan is, hogy valodi kavebol kap egy keveset a tejbe.
2013. júl. 11. 09:04
 5/9 A kérdező kommentje:
ja,bocsi,azt nem írtam,hogy 3,5 éves.Már túl vagyunk a lavoleacon,sajnos nem vált be,az is baj,hogy visszatartja,mióta levettük a pelust.
2013. júl. 11. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy kis kakaó?
2013. júl. 11. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

A kakaó fog.

Simán adhatsz neki pici tejeskávét ha megissza. Én instant kávéból (ricore)szoktam csinálni neki a következőképpen: Együtt kávézunk mert akkor megissza. Tehát megcsinálom az enyémet, 1 teáskanál kávépor, pici víz, (max 1/2 dl) + tej, összesen kb 2-2,5 dl. Ebből veszek ki neki 1 kb 1dl-es pohárba, 4-5 teáskanálnyit, és felöntöm tejjel, meg megcukrozom. Ettől van széklete, de nem hiszem hogy ez a koffeinmennyiség ártana. A teában több van.

2013. júl. 11. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
De a kávétól nem pörög fel nagyon??Legalábbis az enyém igen..még a forró csokitól is!
2013. júl. 12. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat cikoriakavetol nehez lenne felporogni, de meg par kanal valoditol sem fog....
2013. júl. 12. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!