Kedden készült pörköltet oda lehet adni ma kisgyereknek (5 éves)?
Ha kedden időben bekerült a hűtőbe, tehát amikor már annyira meghűlt, akkor be is lett rakva, nem pedig órákkal később, és azóta is ott volt, akkor szerintem igen!
Az 5 éves gyermek emésztése szerintem ezzel már megbírkózik.
Nem tudom miért kellett lepontozni a választ?
Ha lennének bacik, akkor a forralás hatására elpusztulnak!
Ne mérgelődj a lepontozás miatt!
Pár nap óta ismét ez megy ezen az oldalon, olyan válaszokat is lepontoz valaki, ami nyomán tegnap már az illetőt agyalágyultnak = szellemileg visszamaradottnak neveztem.
Semmi logika nincs a lepontozásában, teljesen ötletszerű részéről, esetenként mint egy eszelős mindenkit egymás után lepontoz, máskor pedig csak kiszúr magának valakit, és azt az 1-2 embert. Ez még ne rontsa el a napodat, hiszen szerintem pont ez a célja! Mindjárt nyomok neked zöldet! :))))
ÉN meg olyan típus vagyok h azért is mindig mindenkinek zöldet nyomok!!!! H ez az idióta aki ezzel szórakozik ne érezze annyira jól magát :D
Am meg kóstold meg a pörköltet h milyen az íze ha nem romlott akkor meg lehet enni ha kicsit furcsább akkor ne add oda neki semmiképp. Azért a húsra ebbe a melegbe oda kell figyelni mert sose lehet tudni. :)
Hajrá pontozzon le akinek ez a perverze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!