Kedden készült pörköltet oda lehet adni ma kisgyereknek (5 éves)?
10-es vagyok!!! Látjátok írtam h mindenkinek zöldet nyomok mindjárt beindult és lenyomott :D :D :D
Ilyenkor azt szoktam mondani h nagyobb öröm soha ne érje egész életében minth itt nyomogathatja a piros kezeket. :D :D Néha elgondolkodom és rájövök h sajnálom azt a szerencsétlent mert ha ez jelenti a boldogságot neki hát én megadom írok h legyen mit lepontoznia. :D
Én tudom magamról h nem vagyok bunkó szemtelen mindenkivel kedvesen szoktam beszélgetni és ha tudok adok tanácsot néha lehet hülyeséget mondok de akkor vannak akik kijavítanak. Sokan meg csak azért jönnek h kiélhessék a veszekedési vágyaikat amit otthon nem tehetnek meg. :D De ezen én csak jót mulatok. :D
Szerintem is van valami kis "szellemi beütése" az illetőnek, mert valóban sokszor látni, hogy "csakazértis!" csinálja, máskor pedig teljesen logikátlanul, mint aki saját örömére nyomogatja a pirosat.
Már én is úgy vagyok vele: tegye ami jólesik neki, és én is teszem, amiért itt vagyok! Ne is vegyük észre, egyszer talán ráun, ha úgy tapasztalja, hogy figyelembe sem vesszük.
És ahogy most a 13-asnak nyomtam egy zöldet, abban a percben megnyomta (ő vagy valamelyik segítője) a pirosat!
Mert azt is el tudom képzelni, hogy bandába-verődve szórakoznak. Hogy ezek most "elvileg normális" felnőtt emberek, vagy iskolából kikerült, unatkozó diákok, a fene tudja, de itt vannak, és ahogy látjuk, remekül szórakoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!