Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereknek wc szűkítőt...

Kisgyereknek wc szűkítőt milyen helyeken lehet beszerezni?

Figyelt kérdés

Szeretnénk vásárolni a kisfiúnknak, viszont mindenképpen személyes vásárlást tervezünk, vidékiek vagyunk, szóval majd a városba beutazunk, de nem tudom, hogy milyen helyeken lehet kapni.

Tudnátok benne segíteni, hogy milyen üzletekben kaphatók?

Tesco esetleg vagy bababolt, fürdőszoba felszerelés üzlet esetleg?

2013. jún. 12. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Bababoltban tuti.

Tescoban is elöfordulhat.

Szerintem fürdöszoba boltban nem hiszem.

2013. jún. 12. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is a Tescoba vettük. :)
2013. jún. 12. 13:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat, akkor megnézzük majd bababoltban vagy a Tescoban!:)

És annyit még tudnátok segíteni, hogy kb. egy egyszerűbb milyen árban van és ha bababolt vagy Tesco, akkor hol lenne jobb árban beszerezni?

2013. jún. 12. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

mi a Rossmann drogériában vettünk, ha jól emlékszem az akciós ára 999 Ft volt, normál áron sem több 1.500 Ft-nál. Műanyagos a borítása, dzsungel mintás, de láttam autósat, valami geometriai mintásat, macisat is, meg sok lányos mintát is (kb. fél éve vettük, de szerintem rendszeresen van).

Szép napot:

2013. jún. 12. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha 100 %-ra akarsz menni, akkor a bababoltban tuti van. Mi is ott vettuk. Tescokban nem biztos, hogy éppen van.
2013. jún. 12. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Az Aldi-ban most vasárnaptól lesz akciós.

[link]

2013. jún. 12. 16:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, sokat segítettetek!:)
2013. jún. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!