Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 23 hónapos kisgyereknek...

23 hónapos kisgyereknek vérzik a szája és kosz megy bele?

Figyelt kérdés
Most hozták vissza anyósék a kislányomat és láttam, hogy vérzik a szája. Azt mondta apósom, hogy véletlenül összekoccant a gyerek szája és az ő feje. Eddig nem igen volt ilyen eset és mindeddig olyan problémánk sem volt, hogy bármit a szájába vegyen, még a kezét sem! Most kezdte el 1-2 hete, hogy a mutatóujja folyton a szájában van és persze előtte ki tudja éppen hol volt a keze. Vérmérgezést nem tud így kapni vérző szájjal ugye? Merthogy azon kívül, hogy picit lemostam neki vízzel, mást tenni nem igen tudtam. Fertőtlenítőszert már csak nem rakhatok a szájára...
2013. aug. 14. 14:22
 1/1 anonim ***** válasza:
valószinüleg nem lesz gond. egyébként pl drogériában lehet kapni szájfertőtlenitő spray-t pl aftára vagy egyéb szám fertőzésre. azt nem tudom ekkora gyereknek lehet-e alkalmazni.
2013. aug. 14. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!