Hallott már valaki olyat, hogy a szobatisztaságra nevelés eszközeként a gyerek fejét bele kell nyomni a saját ürülékébe?
Elmondtam anyukámnak is és szerinte viccelt a férjem.
Rákérdeztem ezért újra a férjemtől, de nem viccelt. Őt így szoktatta le az anyja a pelusról. Jól kikeltem magamból, hogy ez egy állat, erre a férjemet bántottam meg. Nem térek magamhoz, és persze a férjem szerint álszent vagyok, mert az anyjának is más tanácsolta, tehát többen is csinálták?!
Én is csak kutyák esetében hallottam, és csak a pisinél, hogy régen így csinálták, de hogy hatásos volt-e...?
Mindenesetre, ha a férjed meg van sértődve a megjegyzésed miatt, akkor kérdezd meg tőle, hogy minek tartana téged, ha a gyereketek fejét majd belenyomnád az ürülékébe.
Bízom benne, hogy csak egy buta vicc...
Ha valaki ezt megteszi egy gyerekkel, az nem szülő, csak egy... nem írom le, mert kitiltanak.
Igen a kutyaknal! Mi ez az anyosutalat a noknel? Megiscsak hozzamentel a fiacskajahoz akit O nevelt nem? Kis tisztelet nem artana...
Mellesleg a ferjed csak viccelt szerintem es Te bevetted... Azota is biztos ezen rohog a haverjaival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!