Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Hogyan tudnám le szoktatni...

Hogyan tudnám le szoktatni pelusrol?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 évet most töltötte sajnos egyáltalán semmi jelent nem mutat szobatisztaságra. Beszélni nem illetve keveset beszél szavakat mond ami épp tetszik neki és van kedve

Most kezdte az ovit de már 1 hét után kaptuk hogy nem önálló és nem szobatisza sajnos. Mi nagyon igyekszünk meg kapta az SNI s státuszt valóban el van maradva mi nagyon igyekszünk de nem tudom hogyan tudnánk a wcre szoktatni?

2023. márc. 22. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kevert specifikus, nekem 2 lányom is ezt kapta. Az a helyzet, hogy az idegrendszer fejletlen. Hiába akarsz te nagy lépteket elérni, fejlesztés nélkül nem fog haladni. Majd meglátod, később befog indulni szépen a maga tempójában.

A nagyobbiknak most vették el és változott iskolai képességek kevert zavarára. (F 81.3)

Az óvónőnek meg újra és újra elmondani, hogy nem hiába sni-s a gyermek. De azt csak halkan jegyzem, ha ezt nem képes felfogni, akkor a kedves óvónő dilettáns, de tény és való, hogy lehet jobban járt volt a bölcsivel vagy ha csak jövőre kezd. Ezzel viszont az a baj, hogy nem mindenhol van bölcsi, ha van nem biztos a férőhely, vagy az ember nem tud otthon maradni ovikezdésig.

2023. márc. 22. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Neki még inkább bölcsiben vagy ovi mini csoportban lett volna a helye. A rendes oviban elvárás a szobatisztasag és hogy valamennyire azért kifejezze magát. De nem értem ha ezt tudták és így is felvették, akkor viszont miért szólnak...
2023. márc. 22. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Felejtsük ma

Ár el, hogy elvárás. Nem az. Ez csak a lusta óvónők dumája, mert nincs kedvük vacakolni. Normális óvónők tudkák, hogy ez teljesrn normális.

2023. márc. 22. 20:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Sajnos a bölcsi nem volt opció mivel nem.veszik be hogy született kis teso pedig oda szerettem.volna viszont hogy közösségbe és egy kis rendszer legyen ami nem otthoni közeg az már kellett neki úgy gondolom.

Borzasztó érzés hogy mint egy rongyra úgy néznek kb ra amiért nem önálló és nem szobatiszta

2023. márc. 22. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Mikor hozod el az oviból? Szerintem az mindenkinek jó volna, ha mondjuk reggeltől ebédig az oviban lenne, ebéd után elhoznád. Így neked is van a kicsivel közös időd, ő is elkezd az oviba berázódni és mégsem olyan fárasztó neki, mintha alvás utánig maradna (már ha egyáltalán most úgy jár oviba).
2023. márc. 22. 21:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Délben hozom haza mindig. De úgy tűnik az a kevés idő is megterhelo nekik
2023. márc. 22. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ebéd előtt? És ettől a cirka négy órától vannak annyira odáig?

Beszélj az óvódavezetővel, tisztázd a dolgot: szívesen látják-e a fiadat vagy sem. Gondolom tudták, hogy sni-s gyerek amikor felvették.

A másik amin el kell gondolkoznod, hogy hiába marad ott a gyerek, ha az óvónők páriaként fognak vele bánni, amit ráadásul jelenleg el sem tud mesélni. Ne legyen így, de figyeld a gyerkőc viselkedését, mennyire szívesen megy oviba, nem tart-e az óvónőktől.

2023. márc. 22. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!