Normális, ha visszaesik a gyerek a szobatisztulás során?
Kisfiam 2,5 éves. Már egy jó ideje tudja szabályozni a pisit és a kakit, ezért 2 hete hétvégén kérdeztem tőle, mi lenne, ha tartanánk egy pelus mentes napot? Simán mondta, hogy rendben. Szépen ment is neki, csak alváshoz kapott pelust. 1-1 baleset volt a két napon.
Hétfőn mondta, hogy ő pelus nélkül megy bölcsibe. Viszont ott mindig bepisilt. Egész héten. Itthon amint hazajött, vette le a pelenkát, szépen bilizett.
A bölcsiben azt mondják, szól, de eljátssza az időt, és nem ér ki időben. Itthon mindig magától pisil, kakil, nem is kell kérdezni.
Most a héten viszont már bölcsibe menet kérte reggel a pelenkát. És ma délelőtt is kért, amikor mentünk el itthonról.
Múlt hét végén simán elmentünk úgy bevásárolni vele, hogy pisilt indulás előtt, és kibírta.
Most viszont kérte, hogy adjak pelenkát. Már tegnap délután is. Ez normális?
De otthon egyáltalán nincs gond. Magától megy pisilni, kakilni is sikerült már a bilibe.
Hazaérünk, onnantól estig pelenka nélkül van.
Csak a bölcsiben van gond.
De amúgy szerintem ott leszidták, mert mondta egyik reggel, hogy ne szóljunk az XY néninek, hogy pelus nélkül jöttem. :/
Nem erőltetem, ha kéri a pelenkát, adok neki. Csak eddig olyan szépen ment. És nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!