Szobatisztuló gyereknél lehet használni pelus helyett egészségügyi betétet?
2,5 éves lányunknál a nagydolog már rendben van jó ideje, azzal nincs gond, viszont a pisi eleje sokszor bemegy, néha szól csak időben.
Éppen ezért azt találtam ki, hogy mi lenne, ha tennénk be neki szárnyas betétet, hogy ne kelljen annyiszor bugyit cserélni. Pláne hogy nem teljes bepisilés van csak az eleje a problémás.
Azért gondoltam erre, mert ahhoz már elég jó, hogy pelus kelljen, viszont ahhoz meg még sok a probléma hogy csak a bugyi legyen rajta az a tapasztalatom. Ezért jutott eszembe, hogy mensis betét jó-e átmenetileg.
Szerintetek működhet? Valaki próbálta már hasonlóképpen? Vagy felejtős?
Szerintem összezavarod vele. Mert neki az is csak egy pelus lesz, azaz nem lesz pisis a bugyija, nem fogja tudni hogy megint későn indult el wcre. Nem baj ha becsurog, pár hét és belemfog jönni.
Meg amúgyis, tuti kényelmetlen lenne neki, meg felnőttekre van tervezve, ki tudja milyen vegyszer van benne.
Szerintem felesleges. Akkor inkább bugyipelus, vagy mosol.
Én a mosást választottam mert ha bugyipelusoztunk, visszaesett (pl vásárolni mentünk és pelust adtam rá, akkor már aznap tuti nem szólt. Összezavarta)
Bugyipelus semmiben nem màsabb, mint egy pelus szobatisztulàd szempontjából.
Màr jóval korábban azt hasznàltam a gyerekkkel.
A becsorgás benne van a pakliban.
Váltóruha.
Óvodád gyerekeimnek is mindig viszek magammal, az a tuti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!