Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 3 éves fiam nem igazán akar...

3 éves fiam nem igazán akar szobatisztává válni. Lányom magától leszokott anno. Hogy tudnám rásegíteni? Nem akar bilire ülni, pedig már pisilt is bele. Plusz most a kakit is elkezdte visszatartani.

Figyelt kérdés
jan. 3. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Ne eröltesd. Majd ha érett lesz rá leszokik.
jan. 3. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ülésszűkítőt sem szereti? Lehet csak a bilivel van a gondja az én lányom pl. ilyen volt, gyerekként én sem szerettem a bilit.

Esetleg valamilyen jutalommal megpróbálni rávenni.

jan. 3. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg a vécét. Lányom sem szerette a bilit, inkább a vécét használta. De lehet még nem érett rá, varjatok egy keveset, ha úgy sem megy.
jan. 3. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Pelenka helyett adj rá előbb rövidebb, majd egyre hosszabb időre leszoktató bugyit.

Így nem ázik el teljesen mindene, de azért arra jó, hogy a nedvességet érezze, és kényelmetlenül érezze magát. Több motivációja lesz így, mint a szipi-szuper dry pelenkákban, amiben teljesen kényelmesen elvan.

jan. 3. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!