Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Melyik a jobb pelus ? DM...

Melyik a jobb pelus ? DM Babylove vagy Rossmann Babydream?

Figyelt kérdés
Kinek melyik vált be jobban? Csak ez a 2 típus érdekel más nem.

jan. 2. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Babylove jött be, a Rossmanosból sokszor kifolyt.
jan. 2. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rossmannos jobban bevált.
jan. 2. 10:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindkettő jó, azt veszem amelyik olcsóbb, de bugyipelust többet használunk.
jan. 2. 10:47
 4/13 A kérdező kommentje:
És mikortól használsz bugyipelust?
jan. 2. 10:57
 5/13 A kérdező kommentje:
5 hónapos a babám jelenleg 3as pelenkát használunk
jan. 2. 10:57
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Dm es 100x jobb. Rossmann szerintem gagyi, ahogy a spar es lidl is. Minden kifolyik beloluk.
jan. 2. 11:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkettő bejött. Kb 9-10 hónapos kortól használtam mindkét gyereknél bugyi pelenkát. A pelenkázó komódot már nem lehetett használni és tudtak állni bútorok mellett, így könnyebb volt.
jan. 2. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:
A DMes a legjobb. Nyáron Lupilut használtunk, mert vékony, nem volt annyira meleg a gyereknek. Mi bugyisat onnantól használunk, hogy fel tud állni.
jan. 2. 11:44
 9/13 anonim ***** válasza:
DM Babylove
jan. 2. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
A Dm tapasztalataitok frissek? Azt olvastam most nemrég megváltozott a minőség (dm oldalán írták a visszajelzésekben) Most próbálnám ki én is... 3as méretet.
jan. 2. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!