Akinek csak 3,5-4 évesen (vagy még később) szobatisztult/ágytisztult a gyereke, nem okozott problémát megfelelő méretű és kapacitású pelenkát találni?
Olyanokhoz szól a kérdés, akinél kitolódott a gyerek szobatisztaság, és nemhogy 3, de már 4 is elmúlt esetleg, az ágytisztaság meg még tovább húzódott.
Nektek melyik méretű pelenka vált be akkor amikor már "nagy", majd 4 éves, vagy idősebb volt a gyerek, és még kellett?
Ilyenkor mennyi fogyott egy nap, vagy milyen gyakran cseréltétek? Mert ugye minél nagyobb a gyerek, annál többet is pisil.
Most 3 éves, és még semmi jele nincs, persze tudom megoldódhat, de inkább megkérdezem. (Mi Rossmann sajátmárkás pelust használunk, itt 7-es a legnagyobb méret. De pl. Pampers-ből asszem nincs is 7-es ahogy néztem.)
Szóval a kérdés: későn szobatisztuló gyerekre jó még a legmagasabb méretű pelenka? Nem fog kelleni esetleg gyakrabban cserélni? Mire lehet számítani?
Kapacitás gond miatt már 2,5 évesen 7-es liberót hordott a lányom, hiába volt csak 12 kg. Ez kitartott addig amíg szobatiszta lett majdnem 4 évesen.
Egyébként tartós beteg gyerekeknek Berbero-t, Senit, Tenat írnak.
3#
Ez nem kívánságműsor. 🙄 És a fejedre is állhatsz, ha a gyermeked nem érett, vagy más probléma van.
Mivel a 8 éves lányom érintett, vesegondozóba is járunk, ezért írtam a 2# kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!