Most kezdem a szoktatás, normális, ha nagyon sokat pisil?
1es vagyok lemaradt hogy most lesz 4. Reggel ovi előtt délelőtt 1x alvás előtt 1x meg mielőtt megjön 1x. Itthon vagy elmegy vagy nem, este fürdés előtt még elmegy meg este alvás előtt.
Ha itthon van napközben akkor 4x megy el talán
Kb 1 hónapja kezdtük a leszokást. Aznap 17db pisis nadrág volt.
Ma már 1x nem pisil be, úgy kb 10x pisil egy nap.
De a 2litert simán megissza.
2év 2 hónapos
2,5eves fiammal 1hete kezdtem. 3 nap folyamatosan bepisilt. Kerdezgettem mindig. A 4.nap elvagtak nála a bepisilest, és még azt is mondta, hogy ne kerdezgessem, majd ő szól. Tényleg így is van, ő szól.
A mai pelenkákban nem érezni, ha pisis, így ő se érezte. Így viszont igen.
6-os vagyok.
Kezd el, és mond neki mindig, hogy a pisinek a kakinak a biliben/WC-ben a helye.
A nappaliban a kanapét letakartam,ha netán baleset lenne. Amit megfigyeltem, hogy mindig csak állva pisilt be. Se ülve se fekve nem volt baleset.
En mondjuk a leszokas előtt kB egy hónappal, elkezdtem mondogatni neki, hogy nincs nagyobb méretű pelus a boltban. Úgyhogy nem fogunk tudni venni. Megértette szerencsére.
Kitartást, és ha bepisil se szidd le, csak adj rá száraz ruhat.
És ha a wc-re mehetne mint ti?
Amúgy az én fiamnak az jött be leszoktatás elején hogy kint az udvaron végezhette el állva. Persze ha nem ilyen helyen lakmánk akkor szóba sem jött volna de így egy 300fős faluban még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!