Suttogó (olvastam)! Kiságyába szoktatás! Normális hogy igy gondolom? Tanácsot kéek nem okitást!
Szia!
Persze tarts ki az elhatározásod mellett,mert ha te bizonytalan vagy, ő nyugtalan lesz tőle és ugyanolyan bizonytalan. Sok sikert:)
Ha olvastad a Suttogót, akkor tudod, hogy határozottnak kell lenned, és Legalább három nap, mig valamit elérsz. De ezt csak úgy éred el, ha betartod a szabályait szórol szóra, különben ha kicsit dédelgetem, kicsit visszaveszem akkor összezavarod a kicsit és nem tudod elérni, amit akarsz.
Amikor magad mellé vetted megszokta, most jót akarsz neki és ezt tudd.
"Felvesz letesz" módszert olvasd el még egyszer, de tudd, hogy egy ennyi idős babánál sokkal nehezebb lesz.
Elsőnap lehet 30szor veszed fel teszed le, majd második 25, harmadik 15 és igy lassan éred el a célod.
lényeg a napirend! Nappal is éjszaka is igy csináld. Pár nehéz, kimerítő nap de hidd el újra nyugodtan fog aludni.
A módszer betartása fontos nagyon, ha a suttogót akarod követni. Hidd el működik! Kiegyensúlyozott vidám kislányom van, aki rettentő bujós, de mégis örömmel alszika az ágyában pedig átéltünk hasonló helyzetet. Reggel magunkhoz vesszük miután szopizott és boldogan bujik hozzánk, hancúrozik az ágyunkban, de imádja a kiságyát.
Olvasd el újra a könyv ide tartozó részét, ha lehet inkább a Suttogó mindent megold könyvből, mert pontosabban írja le, részletesebben.
Bocsánat, hogy közbeirok, de valaki pár szóban leirná a módszer lényegét? (felvesz-letesz módszer)
Meg fogom venni a könyvet, csak most külföldön vagyok, és nagyon érdelkelne addig is ...
Még egyszer bocs, és köszi.
(Amúgy szerintem a következetesség minden gyereknél és minden nevelési területen nagyon fontos és hasznos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!