Napközben sosem teszitek a kiságyába a babát? Úgy értem az alváson kívül?
Nekünk volt rendes rácsos járókánk.
és szeirntem igaza van aki azt mondja hogy ne az ágy legyen a játszótér. amúgy 8 hósan már rengeteget volt a földön.
nálunk a nappaliban a padlóra volt leterítve egy paplan, körbe párnákkal meg játékokkal, ott fetrengtek a gyerekek
de 8 hónapos sztem már ehez nagy, a mieink ekkor már kolbászoltak-csúsztak-másztak a lakásban
A földön volt, mászkált.
Vittem magammal az adott helyiségbe, ahol dolgom volt.
Ha nagyon nem értem rá, akkor járókába tettem - rendes, rácsos fajárókába.
A kiságyban sosem játszott.
Nem mondom, hogy ha pár percig beteszed, az baj, de én nem tettem bele, hogy ott játsszon sokáig.
Mi is csak alvásra használjuk,pont azok okból amit írtál.
Vettünk neki járókat, de abban nem maradt meg.
Már egséz picikorában 2hónaposan vagy a nagyágyon nézelődött,vagy amikor 3 hónapos korától hasra fordult,akkor a földön volt játszószőnyegen. Anyukám szerint itt rontottam el,hogy nem mindig járókában volt.
Én nem bánom,most 11 hónapos,midnig ott van körülöttem akármit csinálok,de már tudja,hogy nem szabad a sütőhöz,gáztűzhelyhez menni,ha sütök főzök. Elég ha rászolok,hogy gyere onnan,mert süti.
Egyébként 5 hónaposan ő képes volt a konyhába is kijönni utánam kúszva is, csak ott legyen. egyébként a nappaliban vot a szálláshelye:):) A konyhából így szépen ráláttam
Én sem teszem bele az ágyába, csak aludni.
Ő most lett 9 hós, és a fentiekhez hasonlón egész nap itt kint van velem a nappali-konyhában, a szőnyegen, padlón csúszik-mászik, felmászik az ágyra, bútorokba kapaszkodva lépeget. A járókában már ő sincs el, max. 15 percet.
Persze állandóan figyelni kell, mit csinál éppen, mert pakol ezerrel, mindent nem tudok gyerekbiztossá tenni sajnos.
8 hónapos a kislányom. Nap közben akkor van az ágyában, ha alszik, illetve ha pl. ki kell mennem a postáshoz, vagy el kell mennem wc-re. Amúgy nem szoktam betenni, az ágy alvásra való.
Nap közben a nappaliban van a szőnyegen. Illetve mivel már kúszik, így a járólapon is cirkál. Egy légtérben van nálunk a nappali-konyha-étkező, így ha főzök, mosogatok, vagy hasonló, akkor is rá tudok nézni, mit csinál éppen. Nem vagyok folyton mellette. Most is épp itt beszélget egy ásványvizes üveggel, mellettem a szőnyegen.
Szia.En is olvastam ezt regebben, megis a kisagyba volt tulnyomoreszt.Amikor raertem akkor a nappaliban masztunk egyutt,ha foztem,takaritottam a kisagyba volt.
Ha jatszani akart jatszott, ha aludni, akkor pedig aludt.Nem rontottam el semmit ,nem jatszik alvas helyett.
Szepen eljatszik maganak,elalszik ringatas es egyeb praktikak nelkul.Attol nem lesz kevesebb hogy a nap 2/3at a kisagyban tolti.Tudta o attol hogy az agy alvasra valo.Ugyanugy maszkal ha raerek de nem fogom hagyni hogy fozes kozbe garazdalkodjon.Sajnos tobb egeses baleset tortent az ismeros babak koreben,nem szeretnek ugy jarni mint az o szuleik.
Sajnos 2 szemem es kezem van vagy foztok vagy a gyerek utan szaladok a ketto egyutt nem megy.~
Ugyanolyan mint a kortarsai igy ezt az elmeletet meg kell cafoljam.Nyugodtan hagyd a kisagyba ha ott jobban elvan.Nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!