Napközben sosem teszitek a kiságyába a babát? Úgy értem az alváson kívül?
én se tettem bele soha.
nagyon egyszerű megoldás de a babának nem jó. korlátozva van a mozgásigénye, te magad írod, hogy a 8 hónapos babád izgő-mozgó a kiságyban meg ugye forogni tud csak, pedig már kúsznia.másznia kéne!
én bababiztossá tettem a lakást, és jött utánam, nem volt soha egyedül egy szobában, ahol dolgom volt ott játszott.
ha elindul már úgy se tudod betenni a kiságyba, legkésőbb akkor úgy is bababiztossá kéne tenni, akkor miért nem már most?
Nekünk volt rendes járókánk, de sírt ha beletettük, mert tudta, hogy akkor nem érünk rá foglalkozni és azért kell ott lennie. A járókát elpakoltuk amikor megvettük a leesésgátlós ágyat a lányunkak 1 éves korában, és a kiságyat vittük át a nappaliba. Gyönyörűen elvan benne a játékaival, ha be kell tennem őt valamiért, és ahogy írtad, ha álmos, akkor elalszik. (Ő már csak 1x alszik napközben.) Utazóágyunk nekünk is van, de szerintem simán azért szeret a kiságyban lenni jobban, mert annak rendes matrac alja van, a járóka és az utazóágy is keményebb felületű volt.
Szerintem már túl vagytok azon a koron, hogy ne tanulná meg, hogy a kiságy alvásra és nem játszásra való, a helyedben (a leírtak alapján) nem aggódnék ezen. Legyen ott, ha ott jól érzi magát amíg neked más elfoglaltságod van. :-)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:57
jól értem, a babád a nap 2/3-át a kiságyban tölti??? ez rettenetes lehet neki, szegény :( el se tudom képzelni, hogy míg én főzök a babám be legyen zárva ingerszegény környezetben miközben még a mozgásban is megakadályozom :(
azért örülök, hogy nem látszik a babádon, de azért nem kell erre buzdítani másokat, hidd el, nem ez az ideális
Igen 2/3 at abbol 12 ora alvas.Szamolj egy kicsit legyszives.3-4orat van alvason kivul a kisagyban szerintem nem sok.Megis mit tehettem volna?????Nem maradt meg sehol mashol.Hagynom kellett volna had garazdolkodjon amig egy ovatlan pillanatban barmi tortenhetett volna?Te pedig erre buzditod a masikat?Nem vagyunk egyformak ahogy a gyermekeink sem.
Az atlagtol joval nagyobb kisagyunk van, vigan elmaszkalt abban is hidd el .
Orulsz hogy nem latszik a gyereken?Mert?Hamarabb indult el ,hamarabb allt fel mint az ismeros babak,biztos az ingerszegeny kornyezet miatt.
A nap 2/3-ának kiságyban töltése szerintem is durva.
Szerencsés vagyok, mert iszonyat nagy a konyhánk-ebédlőnk, 3x8 m. Amikor a 2 évesem volt ekkora, kis kerítéssel leválasztottunk neki egy 3x3-as helyet, ott nyugodtan kúszhatott, mászhatott. Tudtam rá figyelni, beszélgetni vele, hiszen egy légtérben voltunk. Ha a ház belsejében voltam hosszabb ideig, magammal vittem.
Most 4 hónaposom van, és ez a megoldás nem működik, mert a nagy még nem bánik elég finoman a picivel. Így beüzemeltem egy rácsos járókat. Ha nem tudok mellettük lenni, a pici abban van, ha van időm, kiveszem a szőnyegre, vagy mellé teszem a nagyot.
A kiságy nálunk csak alvásra van használva. Nagy tanyaházban lakunk, a hálóra nem látok rá sem a nappaliból, sem az ebédlőből.
Egy kis matek:
Egy nap:24 ora
1/3 nap:8ora
2/3 nap 16 ora
alvas:12 ora
marad 4ora amit a kisagyban tolt es ez durva?Uristen egy szar anya vagyok.
Ha már így megkérdezted, szerintem még a 4 óra is durva.
Gondolom, nem ülsz a kiságy mellett. M+ikor vagy egyáltalán a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!