Mennyi "baleset" a "normális" a szobatisztaságra szoktatáskor?
Ha a gyerek már bilibe produkál és napközben nincs rajta pelus, akkor hány baleset az ami még "belefér"? Ha mondjuk egy nap 2x bepisil, már visszateszitek rá a pelenkát? Úgy gondoljátok, éretlen még hozzá? Vagy ha már egyszer levettétek a pelust, akkor mindegy mennyi megy mellé, nem adjátok rá vissza?
Remélem érthető volt a kérdésem. :)
Köszönöm a válaszokat!
mennyi idős, mióta van leszokóban a pelenkáról ?
kérdezed-e rendszeresen tőle, hogy megyünk-e pisilni?
Még az elején járunk. Eddig 2 nap volt pelenka nélkül. Délelőtt, délután nem volt gond, este viszont, az utolsó pisi mindkét nap bement.
Ja, 19 hónapos.
Én is ennyi idősen kezdtem a fiamnál. 23 hónapos korára éjjelre sem kellett már pelus. Most 2 éves és 3 hónapos. Hetente 1szer biztos van baleset, napközben, mikor belefeledkezik a játékba. De eszem ágában sem lenne visszaadni a pelust, olyan jó, hogy lassan 1 éve nem vettem pelust (tavaly húsvétkor vettünk sokat, szeptemberben már egyáltalán nem kellett, így is volt még 1,5 csomag, amit eladtam).
Az elején volt olyan, hogy 2 hét után balesetmentesség után 1nap állandóan bepisilt. Aztán megint 2-3 hétig semmi. Aztán újból bepisilt egész nap, hiába vittem és kérdezgettem. De nem adtam vissza rá a pelust. Ha már egyszer levettem, akkor már nem akartam összezavarni, hogy visszaadom. Szerintem tart ki. Ha több baleset lenne, akkor javasolnám, hogy add vissza, de a napi 1 miatt biztos nem adnám vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!