Azok akik annyira hangoztatják az új nevelési módszereket, nem gondolják hogy ezért ilyenek a mai gyerekek?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy az a jó ha ütik verik a gyereket. De egyesek szerint már ha csúnyán ránézel azzal is elrontod a lelki világát. Pamkutya nem túl régi száma elég szépen bemutatja a mai gyerekeket. Nekem pedig fogadott húgom iskolás és napi szinten jár haza sírva, hogy bántsák. Persze a gyerekek nem tudnák, hogy nevelőszülőnél van vagy hogy ha a szülők otthon nem mondanák. A régi sulimban is volt egy tanárnő aki olyan szigorú volt hogy rettegtünk ha a cipőjét hallottuk kopogni a folyosón, tavaly ugyanaz a tanárnő sírva ment ki a teremből. Meg ha rossz jegyet kap a gyerek legtöbbször még a tanárt hibáztatják a szülők. Egyszóval neveletlenek. Tisztelet a kivételnek. Mások ezt miért nem látják be? Pedig én is csak 21 éves vagyok, nem is öreg hogy annyira másképp gondoljam.2019. jún. 28. 19:43
21/21 anonim válasza:
uccsó, először is a kézre csapás nem verés(mert nem ráütsz csak gyengéden megpaskolod, hogy nem szabad. Másodszor minden generációt az előző generáció módszerét túlkompenzálja ezért lesz minden generáció egyre eltorzultabb (hisz az én generációm is már elkényeztetettnek számított akkoriban) végül a kis felnőtt kifejezés nem a könyvben volt, hanem a szülők saját hülye kifejezése, azt hiszik csak mert a gyereknek saját gondolatai vannak akkor már olyan mint egy kis felnőtt és hagyja kibontakozni...A probléma, hogy attól még hogy értelemszerűen a gyerek utánozza a felnőtteket még nem lesz önálló felelős döntéseket hozó felnőtt.Igen ridegtartás volt,de érdekes módon kevesebb is volt a mamaotthonban élő, életképtelen fiatal aki 20 évesen azon tipródik hajj mit is kezdjen magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!