Ennyire figyelmetlenek a gyerekek?
Mond a gyerekednek hogy kerülje el
Ne hagyd annyivan mert komoly bajok lehetnek
Majd ha koppan egy nagyobbat a kincsed, nem fog odarohanni. Nem hulye. Ha o nem parazik, te minek?
Egyebkent ketlem hogy a masik gyerek pont mindig a te gyerekedben tesz veletlenul kart. Vagy mindnekivel igy van ha tenyleg ennyire ormotlan, vagy nem veletlen, hogy vele csinalja.
Nem lehet h 1-2 ilyen dolog történt, és azóta is ezeket emlegeti.
A lányom pl mlg most is néha mondja h xy megütötte, de véletlen volt stb.
Pedig ez már télen történt.
Egyébként valóban érdekes h csak a te gyerekeddel történnek ezek.
Én még egy gyereket sem láttam, aki pont olyannal akart hisztérikusan játszani, aki folyton fájdalmat okoz neki.
Miért akar pont vele játszani a lányod? Nincs más barátja? Ha csak az udvaron vannak együtt, akkor csak játszik valakivel a saját csoportjában is, nem? Igyekezni kell másféle terelni. Találkozzatok más gyerekkel a csoportjából, hogy tudjon vele játszani.
Ha nagycsoportos a lany, nem lesz már sokáig az oviban.
A figyelmetlenség nagyobb korban szorongásból ered, többször, mint figyelemzavarból, az ritka betegség, szerintem nem ez a gond.
Annyi mindenre akar figyelni, hogy semmire sem figyel igazán.
Nézd meg, milyenek a szülei! Ha a gyerek csendesebb, szégyellős mások előtt, zavarban van, kapkod, akkor ez a szülei miatt van.
Szerintem ezek véletlen történnek, a lányod kortársai meg szándékosan okoznak ilyeneket, mert nem tudják kezelni az érzéseiket.
Én nem tiltanám őket egymástól és tök büszke lennék a gyerekemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!