CBD olaj bevált ADHD-s gyereknél?
Köszi, hogy megírtad!
Az enyém az utóbbi időben B-vitaminokat is kap, és úgy tűnik, nyugodtabb lett tőle, ritkábbak a dühkitörések és nem is olyan durvák. Volt, hogy elfogyott és ezért pár napig nem tudta bevenni, egyből feltűnt a viselkedésén...
Egy ismerőstől kaptam kipróbálásra kétféle DoTerra olajat, de eddig még nem adtam neki, mert egész jól megvagyunk mostanában. Inkább vészhelyzetre tartogatom.
Szia!
Igen, ő is szed halolajat, B-vitamint, de multivitamin formában, emelt D-vitamint, flavonoidokat (lekvár formában), magnéziumot, cinket, ezeket is a gyerekpszichiáter javasolta és a magas dózist is megmondta. Most az új suliban nagyon sokat javult a tanuláshoz való hozzáállása, tanul, motiváltabb, szeret járni, a környezetváltozás jót tett neki, de szedi a Ritalint retardot is minden tanítási napon. Kiváncsi vagyok, hogy meddig jut el a felvételinél. Kis létszámú osztályt javasolnak, de most közepes létszámúba jár és nincs vele probléma. Neki a magatartása amúgy nyugodt, nem voltak dühkitörései sosem, kétévente egyszer került konfliktusba valakivel, de általában mást védett meg, vagy önvédelem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!