Adhd vizsgálat hogyan? Többi lent.
Sziasztok! Kisfiam adhd gyanús, szeretném kivizsgáltatni. Kaptam időpontot nevelési tanácsadóba, először csak nekem kell menni. Gomdolom utána vinnem kell a kisfiamat is, aki nyáron lesz 5 éves. Mikor őt vizsgálják nekem ki kell jönnöm? Mi van ha nem marad bent egyedül? (Szerintem nem fog). Mit kell ott csinálnia? Teszteket? Rajzolni?
Köszönöm!
Nekünk már első alkalommal együtt kellett mennünk. Feladatokat kapott (képekről beszélgettek, mesét olvastak neki és arról beszélgettek, tesztelték a memóriáját, a térbeli tájékozódó képességét, volt magnóhallgatás és rajzos feladat is), és beszélgettek vele, majd amíg ő kicsit játszott a benti játékokkal, velem is.
Utána én még jártam vissza nevelési tanácsadásra, ő pedig az óvodában kapott fejlesztést (tornára már előtte elkezdtünk járni privátban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!