CBD olaj bevált ADHD-s gyereknél?
Köszi a válaszokat. 1 nek: a Ritalin és a Strattera em gyógyítja az ADHD, de a gyereket is tönkreteszi mellé.
Senii nincs, aki kipróbálta, akár felnőtt ADHD s és van tapasztalata?
Mi az a MOKE?
A figyelemzavar, hiperaktivitás genetikai eredetű rendellenesség és az idegrendszert, agyműködést érinti. Ha pl. nyugtatót vesz be valaki, azzal nem "gyógyítja" az adott állapotot, hanem átmenetileg tünetet enyhít...
És elérkeztünk az "alternatív " "gyógyászathoz". A fehér köpenyt viselő, legfeljebb állatorvosi diplomával rendelkező urakhoz, és a facebookos megmondóemberekhez... :D
Azt javaslom, a gyermekneurológust/pszichiátert kérdezd meg erről, ne az internet mindenhez értő népét!
Most olvastam, hogy rákra, és szklerózisra is ajánlják... Hűűűha, ezen a ponton kezd azért durván hoax gyanús lenni az ügy!
Ha elszívja az "alapanyagot", akkor tuti semmi sem érdekli majd - az beválhat. :))
Kedves 6-os!
Biológus vagyok és tudom, mi az ADHD és azt is, hogy amit be akarnak rá adni, annak kb. találgatjáka a hatásmechanizmusát és azt is, hogy annak mennyi és milyen mellékhatása van. Ha gondolod, Te nyugodtan add be a saját gyerekednek, lelked rajta. Én meg a kioktató-okoskodókat nem annyira értem meg. Ja, persze név nélkül, mert az úgy az igazi.
8
És a te megnyilvánulásod mennyivel validabb, csak azért, mert odaírtad, hogy csutora73? Az már "név"?
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!