Szerintetek egy nagyon elhízott gyerekből lehet boldog, nem önbizalomhiányos és kiegyensúlyozott felnőtt?
A kiváltó ok a kérdés, hogy az megszűnik e... Ha valaki ennyire nem ad magára, tehát a tiszteletet saját maga felé nem adja meg, akkor ott annak valami oka van.
Ha még nincs serdülőkorban, akkor gyorsan csinálni kell valamit, mert ott majd olyan pofonokat és visszautasításokat fog kapni, amik maradandóak
Hogy mindegyikből nem az biztos,de akadnak kivételek.Itt van Pl a húgom.Kövér volt amikor megszületett,kövér kisgyermek,tini volt,és most 100 kg-os felnőtt.(23 éves)Előfordult az oviban,hogy csúfolták,de a suliban nem.Most is az ált.iskolás osztálytársai a barátai,naponta találkoznak,vagy beszélnek.
Alig tudja lerázni a pasikat,több párkapcsolata volt,és mindnek Ő vetett véget.Most a neten ismerkedik,látatlanban...,mégis összejön neki.Jelenleg is egy ilyen pasival jár...
Csinosan öltözik,barátságos,távol áll tőle az önbizalomhiány!
A gyerekek gonoszak kijelentésre,meg az a véleményem,hogy egy gyereket is lehet úgy nevelni,hogy ne csúfoljon senkit!!
Én az enyémeket így nevelem,ezt ugyan olyan fontosnak tartom megtanítani,mint például azt,hogy köszönni kell.
Bár én liberális beállítottságú vagyok,elfogadom a másságot,nekem nagyon nagy csalódás lenne,ha a gyermekeim nem ezt tennék.
Sok szülő nem tartja ezt fontosnak,na az ő gyermekeik teszik tönkre más gyermekek életét.Ez azért komoly dolog!
Egy gyerek ne legyen nagyon elhízott! Miért nem lehet erre odafigyelni? Mit eszik, amitől meghízott?
És az a legkevesebb, hogy csúfolni fogják, de már gyerekként kikészül a szíve és az izületei.
Amúgy szerintem sem lesz kiegyensúlyozott, rajtam csak 4-5 kg felesleg volt kiskamasz koromban és életem legrosszabb időszaka volt emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!